Gość: koalo praktykant |
|
|
| |
| Reklamy Google | |
offline tedy praktykant
|
witaj koalo |
|
| |
| Reklamy Google | |
Gość: milagros praktykant |
|
|
| |
Gość: Laura praktykant |
No fajniutkie te wasze okapy, ale po czym poznać, że okap
jest cichy, na jakie informacje należ zwrócić uwagę, nie
wiem kompletnie czego się czepić. Magneri mnie
zaintrygował, ma fajny takie fajne coś czarne z przodu,
to chyba jest do włączania okapu? |
|
| |
Gość: milagros praktykant |
hej laura! |
|
| |
| Reklamy Google | |
Gość: Laura praktykant |
Chyba podłączymy do kratki chociaż w sumie to jeszcze nie
wiem a co lepiej do kratki? |
|
| |
offline Karrot doświadczony
|
Taki pod skosem może fajnie wyglądać, ale pytanie jak z funkcjonalnością. Mi się podobają najbardziej kominowe czarne i srebrne, myślę zresztą że biały byłby niepraktyczny, bo widać na nim każdy brud. Tutaj jest bardzo duży wybór, a ceny naprawdę zachęcają. |
|
| |
Gość: ziarenko praktykant |
|
|
| |
offline Zykfryd kierownik
|
Sprzęt cichy i wydajny to podstawa. Też uważam, że okapy Globalo pod tym względem się sprawdzają, a do tego znajdzie się sprzęt w przedziale cenowym wspomnianym w jednej z wypowiedzi powyżej. |
|
| |
offline majka1 fachowiec
|
|
|
|
OKAP, dobry wybór
«
Powrót do grupy: Najnowsze trendy
Ostatnio na forum
- Czy warto inwestować w meble na wymiar? Liczba postów: 6 Grupa: Najnowsze t... Sprawdźcie sobie stronę https://ifm-meble.com/ , na której znajdziecie Internetową Fabrykę Mebli, która specjalizuje się w projektowaniu oraz sprzedaży mebli ta...
- Funkcjonalne wyposażenie domu Liczba postów: 5 Grupa: Najnowsze t... Z czasem człowiek nabiera doświadczenia i przestaje się spieszyć. Często lepiej chwilę poszukać informacji niż później zastanawiać się, czy nie dało się wybrać....
- gry online Liczba postów: 3 Grupa: Najnowsze t... Counter-Strike 1.6 wyróżnia się tym, że sukces zależy przede wszystkim od refleksu, celności oraz dobrej współpracy z zespołem. Nie ma tutaj skomplikowanych sys...
- gry online Liczba postów: 9 Grupa: Najnowsze t... Jeżeli od dawna planujesz wrócić do kultowej rozgrywki, warto wybrać sprawdzoną wersję gry, która pozwala szybko rozpocząć zabawę. cs 1.6 bez steam to rozwiązan...
- Funkcjonalne rozwiązania w meblach dzięki dobrej f... Liczba postów: 3 Grupa: Najnowsze t... Integracja zakładów sportowych z kasynem online to coraz popularniejszy trend, który wydaje się odpowiadać potrzebom szerokiej grupy graczy. Duże znaczenie ma t...

wyglądem trochę się różnią, ale parametry
mają takie same :D