Gość: koalo praktykant |
|
|
| |
| Reklamy Google | |
offline tedy praktykant
|
witaj koalo |
|
| |
| Reklamy Google | |
Gość: milagros praktykant |
|
|
| |
Gość: Laura praktykant |
No fajniutkie te wasze okapy, ale po czym poznać, że okap
jest cichy, na jakie informacje należ zwrócić uwagę, nie
wiem kompletnie czego się czepić. Magneri mnie
zaintrygował, ma fajny takie fajne coś czarne z przodu,
to chyba jest do włączania okapu? |
|
| |
Gość: milagros praktykant |
hej laura! |
|
| |
| Reklamy Google | |
Gość: Laura praktykant |
Chyba podłączymy do kratki chociaż w sumie to jeszcze nie
wiem a co lepiej do kratki? |
|
| |
offline Karrot doświadczony
|
Taki pod skosem może fajnie wyglądać, ale pytanie jak z funkcjonalnością. Mi się podobają najbardziej kominowe czarne i srebrne, myślę zresztą że biały byłby niepraktyczny, bo widać na nim każdy brud. Tutaj jest bardzo duży wybór, a ceny naprawdę zachęcają. |
|
| |
Gość: ziarenko praktykant |
|
|
| |
offline Zykfryd kierownik
|
Sprzęt cichy i wydajny to podstawa. Też uważam, że okapy Globalo pod tym względem się sprawdzają, a do tego znajdzie się sprzęt w przedziale cenowym wspomnianym w jednej z wypowiedzi powyżej. |
|
| |
offline majka1 fachowiec
|
|
|
|
OKAP, dobry wybór
«
Powrót do grupy: Najnowsze trendy
Ostatnio na forum
- Narożnik Liczba postów: 9 Grupa: Najnowsze t... Ostatnio przeglądałem ofertę narożników i wpadły mi w oko te w kształcie U. W ofercie sklepu meblowego i-meble są naprawdę różne warianty, także kolorystycznie....
- Europalety Liczba postów: 53 Grupa: Najnowsze t... Na https://penny.pl/sztaplowanie-desztaplow anie-i-kontrola-palet/ jest fajnie pokazane, jak można automatycznie sztaplować i kontrolować palety. Widać, że takie...
- tynki dekoracyjne Liczba postów: 69 Grupa: Najnowsze t... Witam zrób sobie gipsowe twarde na materiale Dolina Nidy Zeta i będziesz zadowolona tylko zanim wezniesz wykonawcę to obejrzyj jego wcześniejsza pracę żebyś ści...
- Pościel Liczba postów: 83 Grupa: Najnowsze t... Bardzo duży asortyment produktów dla dzieci od zabawek po przewijaki, wyroby tekstylne i pielęgnacyjne znajdziecie zaglądając do https://www.sensillo.pl/produkt...
- gry online Liczba postów: 3 Grupa: Najnowsze t... Surfując w Gdańsku, odkryłem marathon bet. Automaty są żywe, a rozgrywka jest płynna. Hojne bonusy powitalne dały mi fantastyczny start, a wypłaty były szybkie....

wyglądem trochę się różnią, ale parametry
mają takie same :D