Oczyszczacz powietrza do domu?

« Powrót do grupy: Ekologiczny i energooszczędny dom

Stron: 2 ▾ Skocz do strony
1 2  ▸

21 sierpnia 2019, 15:17

Zgadzam sie: good 0 bad

Czy zakup oczyszczacza powietrza do domu to dobry zakup? Jeśli tak to, jaki oczyszczacz kupić najlepiej. Czytam, że filtry węglowe do oczyszczania powietrza są najlepsze i to taki oczyszczacz powinien posiadać by był najskuteczniejszy. Czy macie jakiś sprawdzony model i możecie go polecić?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

13 września 2019, 08:09

Skontaktuj się najlepiej z firmą oferującą takie oczyszczacze powietrza. Pracownicy firmy powinni Ci doradzić.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

3 października 2019, 08:53

będąc laikiem polecam zapoznać się z tym artykułem, może wyjaśni Ci na co zwrócić uwagę :)

Zgłoś | Cytuj | Link

11 grudnia 2019, 13:52

Profesjonalna obsługa, bogate doświadczenie oraz szeroki wachlarz możliwości sprawiają, że w sklepie https://e-oczyszczacz.pl zawsze dokonasz właściwego wyboru urządzenia. Jeżeli poszukujesz dobrego oczyszczacza powietrza a na prawdę nie wiesz, który będzie dla ciebie odpowiedni to u nich na pewno uzyskasz pomoc w takich kwestiach.

Zgłoś | Cytuj | Link

20 grudnia 2019, 13:02

Oczyszczacze wysokiej jakości posiadają 3 filtrowy system oczyszczania. Jest to filtr wstępny, HEPA i węglowy. I na to trzeba zwracać uwagę, jeśli oczyszczacz ma działać skutecznie to musi takie filtry posiadać. Z dostępnych polecanych modeli w najlepszej cenie mogę wskazać na https://www.mwp.biz.pl/oczyszczacze-powietrza -sharp/174-sharp-ua-hd40e-l.html. Dobra cena, spora wydajność i nowoczesny design. Na pewno zadowoli użytkowników.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

1 stycznia 2020, 20:43

Jeśli chcielibyście zadbać o czyste powietrze w swoim domu to polecam zwrócić uwagę na https://systemczystepowietrze.pl/ ponieważ dzięki takiemu rozwiązaniu będziecie mogli cieszyć się zarówno wysoką wydajnością jak i skutecznością w usuwaniu wszystkiego co chce się dostać również z alergenami.

Zgłoś | Cytuj | Link

7 stycznia 2020, 15:50

W każdym domu powinien znaleźć się oczyszczacz powietrza, szczególnie jeśli wśród domowników znajdują się alergicy czy małe dzieci. Oczyszczacz pozwoli na skuteczne usunięcie pyłów zawieszonych, a niektóre modele pozwalają usuwać także niechciane zapachy.

Zgłoś | Cytuj | Link

19 lutego 2020, 23:19

Filtry węglowe do oczyszczaczy są jak najbardziej w porządku , pochłaniają zapachy przecież. Najpierw macie filtr wstępny, potem węglowy i na końcu powietrze przechodzi przez filtr Hepa. I tyle ;) Na ta chwilę rozglądam się za jakims oczyszczaczem jak chociażby coś z Cowaya https://goodair.pl/oczyszczacze-powietrza-cow ay

Zgłoś | Cytuj | Link

29 lutego 2020, 15:27

Czy ktoś używał kiedyś węgiel aktywny do filtra? Taki węgiel oczyszcza powietrze i gazy. Usuwa różne zapachy i także oczyszcza gazy procesowe. Firma Zdpwa oferuje taki węgiel również w ilościach hurtowych http://zdpwa.com.pl/wegiel-aktywny-sar-3-do-o czyszczania-powietrza-i-wody-technologicznej-z-weglowodorow- opis.html

Zgłoś | Cytuj | Link

26 marca 2021, 09:51

Ja od dłuższego czasu zastanawiałem się nad zakupem tego rodzaju urządzenia do domu. Najbardziej zależało mi na takim, które będzie pełniło funkcje zarówno oczyszczacza jak i osuszacza powietrza. Zastanawiałem się, gdzie kupić osuszacz i doszedłem do wniosku, że najlepiej będzie zrobić to w sieci. Prześledziłem kilka stron i na jeden z nich zamówiłem urządzenie, które spełnia moje wymagania. Jestem bardzo zadowolony z zakupu.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 2 ▾ Skocz do strony
1 2  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Ogrzewanie podłogowe Liczba postów: 73 Grupa: Ekologiczny... Przy ogrzewaniu podłogowym warto zwrócić uwagę na odpowiednią folię izolacyjną pod wylewkę, bo znacznie poprawia efektywność ogrzewania i ogranicza straty ciepł...
  • Wybor ogrzewania Liczba postów: 39 Grupa: Ekologiczny... Poza tym że tańsza inwestycja należy pamiętać jeszcze o jednym o ile nie najważniejszym aspekcie, a mianowicie jeżeli dołożymy do tego fotowoltaike to mamy ogrz...
  • Solidna firma HVAC z Krakowa Liczba postów: 1 Grupa: Ekologiczny... Witam, Szukam solidnej ekipy do wykonania ogrzewania budynku 300 m2 pod Krakowem pompą ciepła wraz z kompletną instalacją podłogową oraz fotowoltaiką i rekuper...
  • GARAŻE BLASZANE Liczba postów: 2 Grupa: Ekologiczny... Mój mąż od pewnego czasu dłubie przy autach w naszym garażu i ostatnio znowu pojawił się problem z wyciekiem oleju na nową wylewkę. Szukam czegoś, co skutecznie...
  • explore intense bdsm hard lifestyle and fantasies Liczba postów: 1 Grupa: Ekologiczny... find premium products and accessories designed for experienced adults seeking powerful roleplay experiences. enjoy quality craftsmanship and discreet shopping w...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 21394 użytkowników

Użytkownicy online (6)

gości: 275

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >
/* */