Jeśli remontowałeś mieszkanie bądź też budowałeś dom, możesz wówczas odzyskać 15 % podatku VAT z materiałów budowlanych. Oferuję usługę, która obowiązuje przy zamówieniach przez internet na terenie całej Polski, szybko i tanio ! Zainteresowanych zapraszam i serdecznie pozdrawiam e-mail: aichao@poczta.onet.pl
Odzyskaj VAT !!! za materiały budowlane (wnioski VZM)
Ostatnio na forum
- Jak powinny być montowane okna? Liczba postów: 3 Grupa: Technologie... Wymiana stolarki to inwestycja, którą warto dobrze zaplanować, dlatego przed podjęciem decyzji przeglądałem kilka różnych ofert. Jedną z ciekawszych znalazłem w...
- Jaki cement na beton? Liczba postów: 5 Grupa: Technologie... Cześć, jaki cement polecacie na beton na fundamenty? Mam na myśli dom jednorodzinny?
- Czy koraliki zamiast drzwi to dobre rozwiązanie? Liczba postów: 21 Grupa: Technologie... Koraliki niekoniecznie... lepsze wydają mi się już te żaluzje, ale ja stresowałabym sie chyba za bardzo że coś mi się urwie i odpadnie, więc wejscie do kuchni m...
- Wymiana szczęk tokarskich Liczba postów: 2 Grupa: Technologie... Przed decyzją sprawdź stan prowadnic szczęk w korpusie uchwytu bo jeśli prowadnice są wytarte to nowe szczęki nie poprawią centrowania. Szczęki możesz sprawdzić...
- opakowania Liczba postów: 96 Grupa: Technologie... Interesuję się tematyką recyklingu i rozwiązań przyjaznych środowisku, dlatego zwróciłem uwagę na ofertę Contalen. Na stronie https://contalen.eco/pl/zakup-odpa...