Ogrzewanie na podczerwien

« Powrót do grupy: Najnowsze trendy

Stron: 17 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4 5  ▸  ▸▸

21 lipca 2011, 10:49

Zgadzam sie: good 0 bad

no tak, dodatek do ogrzewania, ale podejrzewam, ze taki dodatek sporo kosztuje, wiec nie wiem czy jest sens montować to ogrzewanie na podczerwień dla samego dodatku

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

21 lipca 2011, 11:24

Zacznijmy od faktu czy w ogóle jest sens je montować ?? :))

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

21 lipca 2011, 14:06

Ja sądzę, że takie ogrzewanie mogą sobie zainstalować osoby które lubią się pochwalić takimi nowościami, a przede wszystkim mają dość pieniędzy na takie zabawki.... Mi Wystarczą tradycyjne grzejniczki :)

Zgłoś | Cytuj | Link

21 lipca 2011, 14:53

Nie no podobno jest to bardzo zdrowe na skórę itp.. jakieś zalety na pewno są no ale własnie jak ktoś nie ma na co wydawać i ma pieniądze to spoko ;)

Zgłoś | Cytuj | Link

21 lipca 2011, 20:10

Szczerze, lepiej kupić sobie naprawdę jakiś przydatny dodatek do domu, niż ogrzewanie na podczerwień, wydaje mi się jego działania lecznicze nie są potrzebne nam na co dzień.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

22 lipca 2011, 09:46

kąpiel w pianie, inne peelingi sryngi, masaż zrobiony przez żonę-prawie nic nie kosztują

ogrzewanie na podczerwień-spory wydatek

działanie na skórę, w obu przypadkach porównywalne;D;D;D

to ja juz bym wolał zamontować sobie normalne grzejniki, a raz na czas pojsc sobie do sauny na podczerwien i tyle. Ogrzewanie na podczerwień nie jest oplacalne i jest po prostu luksusem, zbytkiem i snobizmem troszkę;)

Zgłoś | Cytuj | Link

22 lipca 2011, 10:26

Patrzcie, mam lampę na podczerwień i samo spłukujący się kibelek. Vin. masz racje nie ma to jak normalne grzejniki i tyle..

Zgłoś | Cytuj | Link

22 lipca 2011, 12:32

Heheh Vincent w zupełności się z Tobą zgadzam, nie ma to jak peeling zrobiony domowym sposobem i masaż robiony przez najbliższą osobe no i radość większa niż z takiego martwego laseru :P

Zgłoś | Cytuj | Link

25 lipca 2011, 12:28

dokładnie, ale jak ktoś pieniądze z drzewa zrywa, to niech sobie montuje;)

Zgłoś | Cytuj | Link

25 lipca 2011, 12:54

Hmm z tego co wiem to tego się nie montuje stawiasz sb lampę gdzieś w pokoju i sobie świeci :D :P

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 17 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4 5  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Meble tapicerowane Liczba postów: 202 Grupa: Najnowsze t... Jeśli szukacie krzeseł do kuchni idealne będą https://jardex.pl/hokery/ oni wykonują krzesła z trwałych materiałów, wiec na pewno posłużą wam przez wiele lat.....
  • Metalowe Meble biurowe Liczba postów: 102 Grupa: Najnowsze t... Metalowe szafki charakteryzują się wyjątkową trwałością, co czyni je niezwykle funkcjonalnym elementem wyposażenia w różnych miejscach pracy i instytucjach eduk...
  • kupno mebli Liczba postów: 2 Grupa: Najnowsze t... Jeżeli szukasz ciekawych rozwiązań np. do sypialni, to zajrzyj tutaj https://www.superszafy.pl/ Fajnym pomysłem jest łóżko z zabudową.
  • Podłoga Liczba postów: 130 Grupa: Najnowsze t... Superparkiet https://superparkiet.pl/ to jedna z czołowych firm w Polsce specjalizujących się w dostarczaniu najwyższej jakości podłóg. Dysponując czterema prof...
  • Które meble biurowe? Liczba postów: 648 Grupa: Najnowsze t... W czasie urządzania domowego biura wiele osób zastanawia się, czy krzesło na kółkach to dobry wybór. Ja też miałem wątpliwości, ale trafiając na ciekawy artykuł...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19801 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 148

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >