Ogrzewanie na podczerwien

« Powrót do grupy: Najnowsze trendy

Stron: 17 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  2 3 4 5 6  ▸  ▸▸

26 lipca 2011, 13:05

Zgadzam sie: good 0 bad

iciesla, to są całe takie panele, które montujesz, więc o to mi chodziło, takie panele mogą być i stylowe np w formie obrazu jakiegos;]

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

26 lipca 2011, 15:28

Uuuu to widzę, że to totalnie francja elegancja... Zwracam honor.

Nie nie nie , to ja stanowczo już wolę mieć zwykłe ogrzewanie ewentualnie plus podłogowe no i jakbym chciał się już rzucić kaską to kupić ozdobny grzejnik...

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

27 lipca 2011, 10:56

no właśnie, sądzę, że to lepsze rozwiazanie na lata, ale nie jestem tez zwolennikiem łączeńia ogrzewania podłogowego z grzejnikami w małych pomieszczeniach, raczej do bardzo dużych można to wykorzystać, bo zwyczajnie inaczej się nie opłaca, jeśli chodzi o opłaty;)

Zgłoś | Cytuj | Link

27 lipca 2011, 12:33

Dokładnie , jeżeli chodzi o grzanie mieszkania to fakt najlepiej grzejniki, w dużych pomieszczeniach + podłogowe :) jeszcze zastanawiam się nad parametrami grzejnika ozdobnego ?? ale myślę, że są porównywalne ?!

Zgłoś | Cytuj | Link

28 lipca 2011, 09:35

TAK Są, można znaleźć bardzo dobre grzejniki iładnie wyglądające, mające parametry jak porządne grzejniki, ja mam grzejniki z Terma Technologie i jestem bardzo zadowolony

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

28 lipca 2011, 10:57

No ciekawe ciekawe :) , Vin. powiedz Ty mi pracowałeś kiedyś przy grzejnikach :) ?

Zgłoś | Cytuj | Link

28 lipca 2011, 11:17

pracować to nie, ale przy instalowaniu swoich się dużo dowiadywałem, juz gdzies pisalem, ze lubie duzo wiedziec;D;D

Zgłoś | Cytuj | Link

28 lipca 2011, 12:29

Vin jest samouczkiem :) A tacy ludzie mają lepszą wiedzę niż Ci profesjonaliści co nie którzy, bo samoucy zazwyczaj robią to przez hobby, pasję...

Zgłoś | Cytuj | Link

28 lipca 2011, 13:50

No i dlatego takich ludzi brakuje w Polsce, którzy robią coś z pasji a nie z przymusu, prawda jest taka że większości Polaków się po prostu nie chce, nie mówię o wszystkich, no skądś musiał się wziąć serial "Świat według Kiepskich"

Zgłoś | Cytuj | Link

4 sierpnia 2011, 12:01

Głupio gadacie gdybyście kupili sobie takie panele na podczerwień to juz byście nie chcieli miec innego ogrzewania. Nie ma to jak nie wypróbować a oceniać. Ja niby tez nie byłam do nich przekonana, ale skoro ktośtworzy coś nowego to chyba po to by móc wypróbowac i wtedy wystawić opinie zeby inni wiedzieli czy warto kupić a jak ktoś kto nie mial z takim ogrzewaniem doczynienia moze cokolwiek o nim powiedzieć? Ja tam sobie je chwale, mam je w całym mieszkaniu i PO SPRAWDZENIU moge pwiedzieć, ze są rewelacyjne!!! wy sobie zostańcie przy tym waszym tradycyjnym ogrzewaiu i narzekajcie, na wysokie rachunki i na oszczędzanie.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 17 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  2 3 4 5 6  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Meble tapicerowane Liczba postów: 203 Grupa: Najnowsze t... Tak sobie myślę, że nie każdy od razu wie, jak dopasować meble na wymiar do konkretnego pomieszczenia. A tu ważne są proporcje, kolory i funkcjonalność. Trafiła...
  • Metalowe Meble biurowe Liczba postów: 102 Grupa: Najnowsze t... Metalowe szafki charakteryzują się wyjątkową trwałością, co czyni je niezwykle funkcjonalnym elementem wyposażenia w różnych miejscach pracy i instytucjach eduk...
  • kupno mebli Liczba postów: 2 Grupa: Najnowsze t... Jeżeli szukasz ciekawych rozwiązań np. do sypialni, to zajrzyj tutaj https://www.superszafy.pl/ Fajnym pomysłem jest łóżko z zabudową.
  • Podłoga Liczba postów: 130 Grupa: Najnowsze t... Superparkiet https://superparkiet.pl/ to jedna z czołowych firm w Polsce specjalizujących się w dostarczaniu najwyższej jakości podłóg. Dysponując czterema prof...
  • Które meble biurowe? Liczba postów: 648 Grupa: Najnowsze t... W czasie urządzania domowego biura wiele osób zastanawia się, czy krzesło na kółkach to dobry wybór. Ja też miałem wątpliwości, ale trafiając na ciekawy artykuł...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19802 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 179

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >