![]() Gość: wojtikk praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() budowniczymichal fachowiec
![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() Kasia.wegierka doświadczony
![]() |
|
| |
offline ![]() Eldon32 fachowiec
![]() |
Modelu może nie będę Ci polecał ponieważ nie jestem specjalistą w tym zakresie, ale za to jeżeli mieszkasz w Poznaniu bądź okolicy to moim zdaniem warto abyś postawił na firmę Domega ponieważ mają świetnie wykwalifikowaną obsługę która postara się doradzić CI jak najlepiej przy wyborze jednocześnie uwzględniając możliwości finansowe. Do tego ich ekipa może zająć się również wykonaniem montażu, w naszym przypadku zrobili wszystko w pełni profesjonalnie także z wyboru okien OknoPlast z ich pomocą jestem bardzo zadowolony. |
|
Okna energooszczędne
«
Powrót do grupy: Porady i opinie
Ostatnio na forum
- Stół do jadalni Liczba postów: 16 Grupa: Porady i op... Od zawsze marzył mi się okrągły duży stół.
- Praca dla Przedstawiciela Handlowego Liczba postów: 79 Grupa: Porady i op... Czy ta oferta jest wciąż aktualna? :)
- Praca dla Kierownika Projektu w Poznaniu Liczba postów: 24 Grupa: Porady i op... Według mnie przede wszystkim praca powinna dawać satysfakcję i jednocześnie być dobrze wynagradzana. Też trudno pracować w warunkach, kiedy jesteście ciągle ata...
- Rozwiązania dla call center Liczba postów: 26 Grupa: Porady i op... Prowadzę razem ze znajomym średniej wielkości firmę marketingową, zajmującą się tefefoniczną sprzedażą różnych produktów/usług, w zależności od zapotrzebowania....
- Jaka praca dla rodziny? Liczba postów: 44 Grupa: Porady i op... Jeśli chcesz mieć dobrze płatną pracę to postaw na ofertę https://www.zawodniania.pl/ gdzie masz kurs niani i opiekunek a te są bardzo poszukiwane na rynku. Szy...