Gość: wojtikk praktykant |
|
|
| |
| Reklamy Google | |
offline budowniczymichal fachowiec
|
|
|
| |
| Reklamy Google | |
offline Kasia.wegierka doświadczony
|
|
|
| |
offline Eldon32 fachowiec
|
Modelu może nie będę Ci polecał ponieważ nie jestem specjalistą w tym zakresie, ale za to jeżeli mieszkasz w Poznaniu bądź okolicy to moim zdaniem warto abyś postawił na firmę Domega ponieważ mają świetnie wykwalifikowaną obsługę która postara się doradzić CI jak najlepiej przy wyborze jednocześnie uwzględniając możliwości finansowe. Do tego ich ekipa może zająć się również wykonaniem montażu, w naszym przypadku zrobili wszystko w pełni profesjonalnie także z wyboru okien OknoPlast z ich pomocą jestem bardzo zadowolony. |
|
|
Okna energooszczędne
«
Powrót do grupy: Porady i opinie
Ostatnio na forum
- Ubezpieczenie Liczba postów: 237 Grupa: Porady i op... Ostatnio natrafiłem na ciekawą stronę, gdzie można porównać różne oferty ubezpieczeń, podobno można zaoszczędzić sporo, nawet do 50%! Dla kogoś, kto szuka najle...
- księgowość w małej firmie Liczba postów: 199 Grupa: Porady i op... Moim zdaniem przy wyborze kancelarii finansowej warto zwrócić uwagę na doświadczenie w obsłudze firm z Twojej branży. Nie każda księgowość poradzi sobie z bardz...
- jaką firmę w Poznaniu wynająć do przeprowadzki Liczba postów: 220 Grupa: Porady i op... Czy ktoś z Was ma doświadczenie w przeprowadzce za granice?
- Czy warto montowac rolety zewnętrzne? Liczba postów: 432 Grupa: Porady i op... Rolety zewnętrzne to też super opcja antywłamaniowa.
- co na prezent ?? Liczba postów: 414 Grupa: Porady i op... Moim zdaniem super opcją zawsze będzie książka, to naprawdę trafiony wybór na każdą okazję. Ja polecam "Niezwykłą historię pewnego teleturnieju, która mogła wyd...