![]() Gość: wojtikk praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() budowniczymichal fachowiec
![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() Kasia.wegierka doświadczony
![]() |
|
| |
offline ![]() Eldon32 fachowiec
![]() |
Modelu może nie będę Ci polecał ponieważ nie jestem specjalistą w tym zakresie, ale za to jeżeli mieszkasz w Poznaniu bądź okolicy to moim zdaniem warto abyś postawił na firmę Domega ponieważ mają świetnie wykwalifikowaną obsługę która postara się doradzić CI jak najlepiej przy wyborze jednocześnie uwzględniając możliwości finansowe. Do tego ich ekipa może zająć się również wykonaniem montażu, w naszym przypadku zrobili wszystko w pełni profesjonalnie także z wyboru okien OknoPlast z ich pomocą jestem bardzo zadowolony. |
|
Okna energooszczędne
«
Powrót do grupy: Porady i opinie
Ostatnio na forum
- Jaki deweloper Liczba postów: 11 Grupa: Porady i op... Jeżeli jesteście właśnie na etapie poszukiwań ciekawych ofert deweloperskich o dużych możliwościach jeśli chodzi o późniejszy wynajem oraz sprzedaż to mogę zdec...
- księgowość w małej firmie Liczba postów: 125 Grupa: Porady i op... Zdecydowanie warto tutaj zwrócić uwagę na biuro rachunkowe w Mysłowicach MDA Consulting Group , ponieważ ta firma oferuje usługi na wysokim p...
- Praca dla Przedstawiciela Handlowego Liczba postów: 27 Grupa: Porady i op... Brzmi dobrze
- Szafa pod zabudowę Liczba postów: 165 Grupa: Porady i op... Ja zrobiłam szafę w zabudowie przy sypialni i jestem zadowolona. Nie kosztowała sporo bo robił znajomy i teraz mam fajne miejsce na [url]https://perypetiekobiet...
- Materac piankowy czy sprężynowy Liczba postów: 7 Grupa: Porady i op... Wybór między materacem sprężynowym a piankowym to kwestia indywidualnych preferencji i potrzeb. Materace piankowe doskonale dopasowują się do kształtu ciała, za...