Okna drewniane czy plastikowe?

« Powrót do grupy: Montujemy okna i drzwi

Stron: 13 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  10 11 12 13  ▸

15 marca 2022, 14:22

Zgadzam sie: good 0 bad

Mnie przekonała oferta firmy Jezierski. Produkują okna w sprawdzonych technologiach Schuco, które wyróżniają się trwałością i izolacyjnością cieplną. Poza tym dysponują bardzo szeroką gamą kolorystyczną włącznie z modnymi szarościami, odcieniami metalicznymi czy wielu gatunków drewna z wyczuwalną w dotyku fakturą. My zamówiliśmy okna Living w kolorze antracytowym, tu można zobaczyć inne możliwości: https://jezierski.com.pl/oferta/kolory/ Doradcy pomogli nam dobrać indywidualne wyposażenie i parametry, jesteśmy bardzo zadowoleni z ich usług.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

6 kwietnia 2022, 04:32

A gdzie zamawiacie nadproża ? bo ostatnio mam zamiar zmienić swojego dostawcę na inną firmę. Znajomy, który również działa w budownictwie powiedział, żebym podjął współpracę z firmą https://wmb-giewartow.com/ bo mają dogodne ceny.

Ten post był edytowany przez MaciejMac dnia: 6 kwietnia 2022, 05:50
Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

11 kwietnia 2022, 13:38

Szukając przede wszystkim wysokiej jakości stolarki okiennej do domu zaczynając od poziomu obsługi, doradztwa, cen i przeprowadzonej realizacji od zakupu aż po wykonanie montażu. Tutaj zdecydowanie poleca ze swojej strony firmę Domega wypada tutaj bardzo dobrze, również z tego względu że mają ogromne doświadczenie na rynku i jedne z najlepszych ofert na jakie mieliśmy okazję trafić. Pozdrawiam!

Zgłoś | Cytuj | Link

14 czerwca 2022, 14:37

Przede wszystkim jeżeli jesteście na etapie poszukiwań zarówno nowoczesnej i dobrze wykonanej stolarki okiennej to tutaj warto wybrać się do salonu Domega z Poznania, ponieważ jest w czym wybierać. Ceny adekwatne do jakości, obsługa ma ogromne doświadczenie, a do tego rozbudowaną ofertę producentów jak Urzędowski, Aluhaus, czy OknoPlast. Mam nadzieję, że u Was wszystko tutaj przebiegnie oczywiście pomyślnie. Pozdrawiam!

Zgłoś | Cytuj | Link

2 sierpnia 2022, 10:52

Moim zdaniem najlepszym rozwiązaniem są okna z PVC, ale pod warunkiem że są wyprodukowane w sprawdzonych systemach . Mieszkam w okolicy Lublina i długo szukałem dobrego producenta. Ostatecznie trafiłem na firmę Oknostyl z Jabłonnej i ich rozwiązania mnie przekonały. Mają w ofercie okna w systemach Schuco, które są bardzo dopracowane pod każdym względem. Przypadły do gustu także mojej żonie, bo mogła wybierać kolor z bardzo szerokiej gamy odcieni – od jednolitych poprzez drewnopodobne, a na metalicznych kończąc.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

28 listopada 2022, 07:19

Masz całkowitą rację, a dobrej jakości solidne okna ma też producent Wiśniowski i nie znam osoby która by o tej firmie nie słyszała a co więcej większość użytkowników i fachowców je poleca

Zgłoś | Cytuj | Link

8 grudnia 2022, 21:59

where can i buy clomid
can you buy clomid

Zgłoś | Cytuj | Link

12 grudnia 2022, 09:24

Ja jak zamawiałam też takie duże okna to mi powiedzieli że takie duże robią tylko aluminiowe,bo nie potrzeba im później co chwilę na gwarancję jeździć ;)

Tak wiec zdecydowaliśmy się na aluminiowe i nie załujemy. Okna takie cechują się zdecydowanie większą wytrzymałością.

Mamy okna aluminiowe od firmy Kapica - na stronie można wczytać się w parametry okien jakie oferuje firma.

Zgłoś | Cytuj | Link

14 marca 2023, 21:30

Pod względem jakości do ceny to raczej warto pójść w kierunku okien PCV. Odnośnie zakupu to możesz na przykład przekonać się jak dokładnie wygląda oferta w przypadku firmy Domega z Poznania. Mają wieloletnie doświadczenie w branży i wykonanych realizacji na koncie. Możesz zajrzeć na ich stronę i się o tym przekonać, a przynajmniej wybrać się stacjonarnie i porozmawiać oraz wszystko sobie wycenić. Pozdrawiam serdecznie!

Zgłoś | Cytuj | Link

14 marca 2023, 21:53

If you are looking to buy instagram likes or buy instagram followers, Buy instagram likes is the best place.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 13 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  10 11 12 13  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Gdzie kupić okna antywłamaniowe? Liczba postów: 10 Grupa: Montujemy o... Tego typu okna w niższej cenie oraz przy fachowym doradztwie,pomocy- znajdziesz na www.HurtOkien.pl gdzie serdecznie zapraszamy.
  • jakie okno do łazienki wybrać Liczba postów: 12 Grupa: Montujemy o... Ja myślę, że lepszym wyborem do łazienki są okna PCV Łódź bo jest to miejsce narażone na występowanie wilgoci, a okna z PCV są łatwiejsze w utrzymaniu czystości...
  • Drzwi zewnętrzne do mieszkania w bloku Liczba postów: 60 Grupa: Montujemy o... Pytanie raczej dotyczy tego jakie drzwi kupić, a nie w jakiej firmie. Mimo, że mam stronę internetową z końcówką ".pl" to nie znaczy, że obsługuję całą PL w pom...
  • Jakie okna wybrać? Liczba postów: 906 Grupa: Montujemy o... Podczas wykańczania domu ważne jest, by zadbać nie tylko o okna, ale też o detale elewacyjne, które mogą znacząco wpłynąć na wygląd i funkcjonalność budynku. Dr...
  • JAKIEJ FIRMY DRZWI ZEWNĘTRZNE? Liczba postów: 568 Grupa: Montujemy o... Raczej mało kogo stać na drzwi na wymiar. Zazwyczaj robi się wymiar otworu drzwiowego dopasowany pod docelowe drzwi. Czasem zostawia się trochę więcej miejsca.....

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20791 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 281

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >