![]() Gość praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() Radex moderator
![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() Eldon32 fachowiec
![]() |
W mojej ocenie akurat jeżeli chodzi o wybór dobrego producenta z nowoczesnymi modelami stolarki okiennej to tutaj zdecydowanie mogę polecić Wam do sprawdzenia również ofertę przygotowaną przez firmę Domega z Poznania. Natomiast jeżeli będziecie na etapie poszukiwań odpowiedniej firmy w Poznaniu, którzy będą Wam w stanie pomóc w podjęciu jak najlepszej decyzji zakupowej to polecam zajrzeć do oferty firmy https://domega.pl/ u których będziecie mogli liczyć na przystępne ceny, terminowe realizacje od samego zamówienia aż po wykonane prace montażowe. Pozdrawiam! |
| |
![]() Gość: jarecki_jarek praktykant |
Ja niezmiennie wybieram okna z tworzywa sztucznego. Mają nowoczesny wygląd, a do tego są dużo praktyczniejsze – nie trzeba ich tak często konserwować, jak okna drewniane. Poza tym drewniana stolarka dużo łatwiej ulega odkształceniom pod wpływem warunków atmosferycznych. Zwolennicy estetyki drewna zawsze mogą wybrać okna z PVC w okleinach, które do złudzenia przypominają naturalny surowiec. Warte uwagi są zwłaszcza okna w systemach Schuco dostępne w firmie Oknostyl z Jabłonnej koło Lublina. Można im nadać niemal każdy odcień naturalnego lub malowanego drewna, więc każdy znajdzie coś dla siebie. |
|
Okna plastikowe czy drewniane?
«
Powrót do grupy: Technologie i materiały
Ostatnio na forum
- jak długo trwa budowa domu?... Liczba postów: 923 Grupa: Technologie... Dla tych, co myślą o budowie i chcą się zainspirować – https://www.archon.pl/projekty-domow ma naprawdę ogromny wybór. Można filtrować nie tylko po powierzchni....
- Tapeta na kasetony styropianowe dobrym pomysłem? Liczba postów: 15 Grupa: Technologie... Kasetony moim zdaniem wracają do łask. Super sprawa.
- Komin Liczba postów: 44 Grupa: Technologie... Raz na jaki czas warto sprawdzać komin i wołać kominiarza?
- Jaka tapeta do dziecięcego pokoju? Liczba postów: 5 Grupa: Technologie... Wiele projektów tapet Inkiostro Bianco przypomina murale lub dzieła sztuki współczesnej, co sprawia, że tapety te pełnią rolę dominującego akcentu we wnętrzu. Z...
- Wycena izolacji pianką PUR Liczba postów: 14 Grupa: Technologie... Wejdź na olx i poszukaj ofert. -- Kris Polecam materace próżniowe