offline ![]() DoOzdabiania.pl kierownik
![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
![]() Gość: nasddddddddaa praktykant |
A czy ktos cos może powiedziec o oknach z tego sklepu www.fachmansklep.pl chce wlasnie wymienic u siebie w domu na cos nowszego i szukam opinii w Internecie. Dzieki z gory |
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() DeDekor_pl doświadczony
![]() |
|
| |
![]() Gość: mieszko28 praktykant |
Ja u siebie i okna Salamander i rolety zewnętrzne kupiłem u http://ideal-rolety.pl/ i mogę polecić ze względu na jakość i wysokie standardy bezpieczeństwa. |
| |
![]() Gość: Deren praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() gardenia doświadczony
![]() |
To zobacz Deren jeszcze na profi-rol.com.pl/rolety. Warto zawsze porównać kilka ofert :) |
| |
offline ![]() Victori_pl fachowiec
![]() |
|
| |
![]() Gość: maryna praktykant |
|
| |
offline ![]() Victori_pl fachowiec
![]() |
|
| |
offline ![]() Kordiani33 majster
![]() |
Jeżeli chodzi o Warszawę to ja korzystałem z Anex Okna jest to firma która w ofercie ma spory wybór producentów okien i rolet, a dodatkowo wykonuje pełny montaż. Potrafią doradzić przy wyborze nawet według ściśle określonych wymagań. Co do cen to w stolicy są bardzo konkurencyjne również jeżeli chodzi o montaż a w ich przypadku masz pewność, że zostanie wykonany dokładnie. Z kontaktem również nie było jakichkolwiek problemów. |
|
Okna,rolety
«
Powrót do grupy: Porady i opinie
Ostatnio na forum
- jakie prezenty zrobić? Liczba postów: 31 Grupa: Porady i op... Jeśli zastanawiacie się nad praktycznym prezentem dla miłośnika ogrodu lub tarasu, warto rozważyć zadaszenia tarasowe. Mogą one dodać elegancji i funkcjonalnośc...
- Jaka praca dla rodziny? Liczba postów: 29 Grupa: Porady i op... Jeśli chcesz mieć dobrze płatną pracę to postaw na ofertę https://www.zawodniania.pl/ gdzie masz kurs niani i opiekunek a te są bardzo poszukiwane na rynku. Szy...
- Praca dla Przedstawiciela Handlowego Liczba postów: 41 Grupa: Porady i op... Brzmi dobrze
- Rozwiązania dla call center Liczba postów: 16 Grupa: Porady i op... Prowadzę razem ze znajomym średniej wielkości firmę marketingową, zajmującą się tefefoniczną sprzedażą różnych produktów/usług, w zależności od zapotrzebowania....
- Praca dla Kierownika Projektu w Poznaniu Liczba postów: 10 Grupa: Porady i op... Według mnie przede wszystkim praca powinna dawać satysfakcję i jednocześnie być dobrze wynagradzana. Też trudno pracować w warunkach, kiedy jesteście ciągle ata...