Gość: sakremin praktykant |
|
|
| |
| Reklamy Google | |
offline Tomek111 fachowiec
|
Ja postawiłem na klasykę w wyglądzie i zdecydowałem się na model drzwi stalowych Thermo65, które jak najbardziej mogę polecić ze względu na jakość wykonania, odpowiednią izolację oraz możliwość dopasowania ich wyglądem ze względu na ilość dostępnych kolorów, przeszkleń, czy nawet możliwości doboru doświetlenia bocznego. |
|
| |
| Reklamy Google |
Oryginalne i bezpieczne - drzwi wejściowe w stylu retro
«
Powrót do artykułu: Oryginalne i bezpieczne - drzwi... | «
Powrót do grupy: Budowa i remont
Ostatnio na forum
- Dekoracyjne elewacje Liczba postów: 48 Grupa: Budowa i re... Szanowni Państwo, Do dekoracji ścian zewnętrznych rekomenduję zastosować tynk modelowany Foveo-Tech TSS05. Dzięki niemu na powierzchni ścian możemy uzyskać efek...
- Elewacja domu Liczba postów: 171 Grupa: Budowa i re... Szanowni Państwo, wybierając materiał na elewację domu, warto postawić na sprawdzoną trwałość i naturalne pochodzenie surowców. Klinkier King Klinker jest odpor...
- Jak stworzyć spójną fasadę? Dobór stolarki do arch... Liczba postów: 1 Grupa: Budowa i re...
- Od wypalanej gliny do energooszczędnego domu – ewo... Liczba postów: 1 Grupa: Budowa i re...
- Dach na lata, nie na sezon. Sekret tkwi w akcesori... Liczba postów: 1 Grupa: Budowa i re...