offline nezi5 fachowiec
|
|
|
| |
| Reklamy Google | |
Konto usunięte praktykant |
|
|
| |
| Reklamy Google | |
offline Zielony inżynier
|
|
|
| |
offline Eccelent kierownik
|
|
|
| |
offline bazyliszek inżynier
|
Jesli ktos ma kaloryfery mało estetyczne to takie osłony moga byc potzrebne. Ja mam watpliwośc, ze ciepło nie bedzie sie rozchodzic tak dobrze jak przy kaloryferach odsłonietych. Nie jestem jadnak specjalista w tej dziedzinie, a zdanie takiego tu by sie przydało. |
|
| |
| Reklamy Google |
Osłony na kaloryfer
«
Powrót do grupy: Najnowsze trendy
Ostatnio na forum
- Meble na wymiar Liczba postów: 3 Grupa: Najnowsze t...
- Czy kasetony są nadal modne? Liczba postów: 125 Grupa: Najnowsze t... Kasetony nadal mają swoje miejsce w nowoczesnym i klasycznym designie wnętrz, szczególnie tam, gdzie stawia się na dekoracyjny sufit lub ścianę. Kluczowym eleme...
- Firanki, czy rolety? Liczba postów: 492 Grupa: Najnowsze t... Urządzając mieszkanie albo dom, często pomijamy temat osłon okiennych aż do samego końca. To błąd, bo dobrze dobrane rolety lub żaluzje potrafią zmienić charakt...
- Narożnik Liczba postów: 9 Grupa: Najnowsze t... Ostatnio przeglądałem ofertę narożników i wpadły mi w oko te w kształcie U. W ofercie sklepu meblowego i-meble są naprawdę różne warianty, także kolorystycznie....
- Europalety Liczba postów: 53 Grupa: Najnowsze t... Na https://penny.pl/sztaplowanie-desztaplow anie-i-kontrola-palet/ jest fajnie pokazane, jak można automatycznie sztaplować i kontrolować palety. Widać, że takie...