Podany artykuł nie istnieje w bazie danych.

PARK CHOPINA MYSLOWICE

« Powrót do grupy: Nieruchomość od dewelopera

Stron: 4 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4  ▸

4 grudnia 2012, 22:57

Zgadzam sie: good 0 bad

no i ciepło hula po mieszkaniach...

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

10 grudnia 2012, 21:39

kładliście w swoich mieszkaniach już gładzie? podobno flizelina daje efekt super gładkiej ściany, zna się ktoś?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

12 grudnia 2012, 20:50

flizelina ma za zadanie zapobiegac mikropeknieciom, nowe budynki pracuja, moga powstawac jakies skazy, na to malujesz, czy co tam sobie wymyslisz, flizelina napewno daje efekt gladkiej sciany i pewnosc, ze nie wyjdzie Ci jakas szczelina

Zgłoś | Cytuj | Link

13 grudnia 2012, 16:50

Witam wszystkich - obecnych i przyszłych mieszkańców Parku Chopina , podpisaliśmy z żoną kilka dni temu umowę na jedno z mieszkań na tym osiedlu , chcę się podzielić kilkoma spostrzeżeniami mianowicie naszym zdaniem jest to jedno z najładniejszych osiedli mieszkaniowych na Śląsku ,dojazd do Katowic gdzie pracujemy rewelacyjny , Pani Klaudia i Agnieszka pracujące dla Dewelopera bardzo kompetentne.
Przede wszystkim piękne mieszkania , również teren ( zagospodarowany dziedziniec ) świetny.
Nie chce przesadzić w chwaleniu , ale jak do tej pory współpraca z nimi jest świetna.
Mam nadzieję , że mieszkanie tam będzie prawdziwą przyjemnością.

Zgłoś | Cytuj | Link

13 grudnia 2012, 20:28

to prawda, mało jest tak efektywnych osiedli i nowoczesnych mieszkań w okolicy, szkoda, ze nie powstaje wiecej takich inwestycji, choc ja juz tez zdecydowalem i kupilem na Parku Chopina, milo patrzec na poprawe slaskiej urbanistyki

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

7 stycznia 2013, 23:13

Jedyny problem to wentylacja. Kupiłem mieszkanie z aneksem kuchennym w salonie. Dopiero po jakimś czasie zorientowałem się ze nie ma komina, tylko mechaniczny wyciąg, którego wylot jest w korytarzu. Trochę lipa, bo teraz będzie trzeba przekuwać się przez pół mieszkania, albo przez elewację...

Zgłoś | Cytuj | Link

21 lutego 2013, 15:07

Witam
Jestem właścicielem ślicznego m...:), nie otrzymałem jeszcze kluczy ale mam pytanie w kwesti formalnej, czy posiada ktoś z Państwa dokument potwierdzający własność - chodzi mi o akt notarialny, z którego wynika, że jestem prawowitym i jedynym właścicielem. Oczywiście mam umowę przedwstępną i kwota za mieszkanie została w calości uiszczona.
Na klucze jeszcze czekam, ale nie nudzę się: wciąż planuję i urządzam.

Zgłoś | Cytuj | Link

20 marca 2013, 18:15

możecie powiedzieć jaka wysokość zadatku/zaliczki przy podpisywaniu umowy przedwstępnej u tego dewelopera?

Zgłoś | Cytuj | Link

7 kwietnia 2013, 15:28

ja płaciłem 10 000 , ale mieszkam już w oddanej części, nie orientuję się czy to była standardowa kwota, ale chyba tak, zapytaj najlepiej u źródła, nie musisz się bać, że babki z biura będą Cie namawiać, jeśli się jeszcze nie zdecydowałaś, a na pewno Ci chętnie pomogą

Zgłoś | Cytuj | Link

11 kwietnia 2013, 12:33

ktos ma juz akt wlasnosci spisany u notariusza?

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 4 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Sprawdzony deweloper w Kielcach Liczba postów: 18 Grupa: Nieruchomoś... W projektach ATAL widoczny jest nacisk na tworzenie przestrzeni przyjaznych mieszkańcom. Mieszkania oferują przemyślane układy i wysoką jakość wykończenia, co c...
  • Odbiór mieszkania od dewelopera Liczba postów: 9 Grupa: Nieruchomoś... Warto poczytać artykuły, w których mowa o odbiorze. Tam na pewno znajdziemy wiele potrzebnych informacji.
  • Wybór dewelopera w Warszawie Liczba postów: 38 Grupa: Nieruchomoś... Super opcją jest obecnie kupno mieszkania pod wynajem, polecam zapoznać się z ofertą APM Development http://lokaleinwestycyjne.pl/. Takie mieszkanie to szybki z...
  • deweloper we Wrocławiu Liczba postów: 371 Grupa: Nieruchomoś... Ja zdecydowałam się na wybór dewelopera inkom we Wrocławiu. Myślę, że warto. Wszystkie informacje były mi przekazywane. Serdecznie polecam.
  • Mieszkanie deweloperskie w Krakowie Liczba postów: 28 Grupa: Nieruchomoś... Na pewno jest całkiem sporo osób, którym zależy na tym aby kupić po prostu nowe mieszkania. Ja za to jestem zdania, że również fajną kwestią jest mieć możliwość...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19687 użytkowników

Użytkownicy online (3)

gości: 134

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >