PARK CHOPINA MYSLOWICE

« Powrót do grupy: Nieruchomość od dewelopera

Stron: 4 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  2 3 4

21 października 2013, 15:10

Zgadzam sie: good 0 bad

fajnie, ze te nowe segmenty nie odstaja od tych wczesniejszych, tylko tworza jednolita, elegancka calosc, wiecej takich osiedli w myslowicach!

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

5 listopada 2013, 15:35

postarali sie na dniach otwartych, klatki sa jeszcze atrakcyjniejsze niz w poprzednich segmentach

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

11 lipca 2014, 11:49

Witam, poszukującym mieszkania w Mysłowicach i okolicy polecam zajrzeć na stronkę http://www.klikmapa.pl/mieszkania-na-sprzedaz ,woj-slaskie,pow-myslowice,gm-myslowice,mi-myslowice.html :)

Zgłoś | Cytuj | Link

17 marca 2015, 19:21

hejo, szukam info dot kolejnego etapu parku chopina, a tu pojawil sie temat juz, ktos cos wie? warto nie warto?

Zgłoś | Cytuj | Link

27 marca 2015, 10:32

warto, zdecydownie, w 3 etapie oferuja mieszkania w jeszcze wyzszym standardzie, rolety elektroniczne, ogrzewanie podlogowe, drzwi antywlamaniowe, eleganckie wykonczenia, ma powstac kolejny zielony skwer, a i dla mnie najwazniejsze: wlasne miejsca postojowe w podziemiach :)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

14 kwietnia 2015, 17:59

zdecydowanie warto, mieszkam tu 2 lata i choc osiedle traci troche poczatkowy,kameralny wyglad, to zdecydowanie polecam, jest zacisze, o wysokim standardzie, dla mnie to najwazniejsze

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 4 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  2 3 4

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Sprawdzony deweloper w Kielcach Liczba postów: 18 Grupa: Nieruchomoś... W projektach ATAL widoczny jest nacisk na tworzenie przestrzeni przyjaznych mieszkańcom. Mieszkania oferują przemyślane układy i wysoką jakość wykończenia, co c...
  • Odbiór mieszkania od dewelopera Liczba postów: 9 Grupa: Nieruchomoś... Warto poczytać artykuły, w których mowa o odbiorze. Tam na pewno znajdziemy wiele potrzebnych informacji.
  • Wybór dewelopera w Warszawie Liczba postów: 38 Grupa: Nieruchomoś... Super opcją jest obecnie kupno mieszkania pod wynajem, polecam zapoznać się z ofertą APM Development http://lokaleinwestycyjne.pl/. Takie mieszkanie to szybki z...
  • deweloper we Wrocławiu Liczba postów: 371 Grupa: Nieruchomoś... Ja zdecydowałam się na wybór dewelopera inkom we Wrocławiu. Myślę, że warto. Wszystkie informacje były mi przekazywane. Serdecznie polecam.
  • Mieszkanie deweloperskie w Krakowie Liczba postów: 28 Grupa: Nieruchomoś... Na pewno jest całkiem sporo osób, którym zależy na tym aby kupić po prostu nowe mieszkania. Ja za to jestem zdania, że również fajną kwestią jest mieć możliwość...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19687 użytkowników

Użytkownicy online (3)

gości: 164

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >