Panele vs drewno

« Powrót do grupy: Robimy stropy i podłogi

Stron: 3 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3  ▸

24 września 2012, 22:36

Zgadzam sie: good 0 bad

A ma ktoś położone panele Vox? Chodzi mi czy są wytrzymałe w codziennym użytkowaniu, bo cena jest zachęcająca.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

2 października 2012, 18:39

Szczerze mówiąc to nie miałem styczności z tymi panelami,więc ciężko mi cokolwiek powiedzieć na ich temat. Jeżeli natomiast szukasz czegoś wytrzymałego i solidnego,to polecam deskę barlinecką. Nie zawiedziesz się.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

30 października 2012, 17:48

Ja mam panele Egger i jestem z nich zadowolona.Voxa ma moja siostra w mieszkaniu i też fajnie wyglądają.

Zgłoś | Cytuj | Link

2 listopada 2012, 15:08

Egger to podobny poziom jak Kronopol (sam kupując z megastore, zastanawiałem się nad obydwoma firmami). Najważniejsze to nie brać typowo gładkich tylko najlepiej z jakąś faktura.

Zgłoś | Cytuj | Link

30 listopada 2012, 20:45

Teraz w naszym sklepie możecie spotkac ciekawe promocje z okazji świąt,wiec zakup deski barlineckiej będzie tym łatwiejszy. W razie pytan służę pomocą na forum.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

12 grudnia 2012, 19:42

A te warto kupić? - potrzebuję położyć je tylko na piętrze u dzieci
http://www.drzwiipodlogi.vox.pl/panele_podlogowe_za_18_90_zl otych

Zgłoś | Cytuj | Link

27 grudnia 2012, 19:09

Użytkownik mortor napisał: Egger to podobny poziom jak Kronopol (sam kupując z
megastore, zastanawiałem się nad obydwoma firmami).
Najważniejsze to nie brać typowo gładkich tylko najlepiej
z jakąś faktura.

Jestem na etapie wyboru firmy, jedna z nich (decoroom) też mi proponuje panele Eggera (nie mam dużo kasy, chciałem panele) , jesteście z nich zadowoleni?

Zgłoś | Cytuj | Link

1 stycznia 2013, 19:00

Użytkownik Gość: Wioletta napisał: A te warto kupić? - potrzebuję położyć je tylko na
piętrze u dzieci

http://www.drzwiipodlogi.vox.pl/panele_podlogowe_za_18_90_zl
otych

Cena bardzo korzystna!Ja szukam paneli do całego mieszkania, z wyjątkiem kuchni i łazienki.Myślę o panelach Classen albo Vox, z tego co czytam to mają dobre recenzje.

Zgłoś | Cytuj | Link

8 stycznia 2013, 13:34

W Decoroom możesz mieszac pakiety, więc jeśli korzystasz z Silvera, może warto zamienić podłogę na deskę barlinecką z pakietu Gold?

Zgłoś | Cytuj | Link

12 stycznia 2013, 17:16

Ja też myślę o położeniu paneli Vox.Przeglądam oferty w necie i faktycznie nic ciekawszego w tej cenie nie znajduję.Poza tym znajomi mają je już kilka lat i są z nich zadowoleni.Nie wiem tylko czy kupić jasne czy ciemne, ale liczę że mi na miejscu doradzą.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 3 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Jaka podłoga do kuchni? Liczba postów: 235 Grupa: Robimy stro... Na stronie https://epanele24.pl znajdziecie portal informacyjny eDom, który poświęcony jest tematyce domu, budownictwa, remontów i wykończenia wnętrz. Szczegóło...
  • Panele Liczba postów: 160 Grupa: Robimy stro... Polecam Wam wszystkim sprawdzić stronę, na której znajdziecie sklep internetowy Podłogi24 - quickstep sklep internetowy , który w ofercie posiada panele winylow...
  • Podłogi Liczba postów: 274 Grupa: Robimy stro... A co powiecie o podłogach panelowych oraz bambusowych z drewna egzotycznego? Bo moim zdaniem prezentują się równie fajnie i ciekawie, są ponadczasowe ,a ich sze...
  • Ocena stanu stropu przed wylaniem nowej wylewki Liczba postów: 16 Grupa: Robimy stro... Dzień dobry, Robię generalny remont na poddaszu 22 letniego domu parterowego o powierzchni poddasza 140mkw po podłodze, dachu wielospadowym ze słupami i dachów...
  • Grunt na posadzkę Liczba postów: 32 Grupa: Robimy stro... Szanowny Panie, Zastosowanie gruntu niesie za sobą wiele korzyści. Grunt sprawia, że powierzchnia jest bardziej stabilna, wolna od zanieczyszczeń, charakteryzuj...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 21141 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 236

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >
/* */