Piekarnik - co kupić?

« Powrót do grupy: Sprzęt AGD i RTV

Stron: 6 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸  ▸▸

2 lutego 2013, 14:37

Zgadzam sie: good 0 bad

Hej. Stanęłam przed wyborem piekarnika. Niestety, nie mam zbyt dużej wiedzy na temat tego sprzętu. Prosiłabym więc o jakieś wskazówki, czym się kierować. Pieniądze nie są dużym problemem, niemniej jeśli miałabym wydać więcej, to tylko za coś wartego tej ceny. Czym się kierować przy wyborze piekarnika? Proszę o rady.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

7 lutego 2013, 12:37

Jeżeli chcesz mieć książkę kucharską w piekarniku to wybierz intgra smart a jeżeli trochę kucharzysz to może weź pod uwagę funkcję pieczenia na parze można w piekarniku parowym przyrządzić kilka ciekawy potraw poczytaj na jakimś forum kulinarnym

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

9 lutego 2013, 14:40

W mojej kuchni piekarnik wybierała żona. Od razu zaznaczyła, że chce taki do zabudowy, prosty w obsłudze, łatwy w czyszczeniu i wielofunkcyjny. Zdecydowaliśmy się na Whirlpool. Uważam, że to była dobra decyzja.

Zgłoś | Cytuj | Link

27 czerwca 2013, 20:40

Ja nie miałam piekarnika z racji małej kuchni, więc kupiłam taki zewnętrzny. Wygląda jak mikrofalówka i w sumie można w nim piec, podgrzewać, grillować. LG często robi sprzęty wielofunkcyjne, więc ten model ma dodatkowo 20 programów gotowania na parze.

Zgłoś | Cytuj | Link

4 lipca 2013, 09:16

Taki piekarnik to i dla mnie by się przydał. Często gotuję na parze i chyba się rozejrzę za tym sprzętem.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

10 lipca 2013, 20:02

teraz mikrofale śmiało mogą zastępować niektóre funkcje piekarnika. Można w nich również gotować na parze.

Zgłoś | Cytuj | Link

13 lipca 2013, 21:19

Użytkownik mufasa napisał: W mojej kuchni piekarnik wybierała żona. Od razu
zaznaczyła, że chce taki do zabudowy, prosty w obsłudze,
łatwy w czyszczeniu i wielofunkcyjny. Zdecydowaliśmy się
na Whirlpool. Uważam, że to była dobra decyzja.

Ja też mam taki w domu, jestem z niego bardzo zadowolona, dobrze piecze, ładnie wygląda a nie kosztował dużo.

Zgłoś | Cytuj | Link

14 lipca 2013, 16:26

Ja także mam piekarnik z firmy whirlpool. Sprzęt wykorzystuje technologię 6-ty zmysł i naprawdę dobrze się sprawdza. Jestem bardzo zadowolona:-)

Zgłoś | Cytuj | Link

16 lipca 2013, 08:55

osobiście jakoś bardziej ufam sprzętom LG, firma jako pierwsza wykorzystała innowacyjne rozwiązania w swoich sprzętach no i zawsze można liczyć na serwis.

Zgłoś | Cytuj | Link

17 lipca 2013, 17:39

technologia 6-ty zmysł zastosowana w sprzęcie Whirlpoola wnosi innowacyjne rozwiązania do kuchni czy łazienki.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 6 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Klimatyzacja Liczba postów: 13 Grupa: Sprzęt AGD... Na stronie https://proclimax.pl/ znajdziecie ofertę firmy Proclimax, która zajmuje się wszelkimi pracami związanymi z klimatyzacjami oraz wentylacjami. Szczegół...
  • Tłumaczenie instrukcji obsługi Liczba postów: 168 Grupa: Sprzęt AGD... Ogólnie same tłumaczenia są bardzo ważne i myślę, że także całkiem istotne jest to z jakiego języka obcego chcemy je zlecić. W każdym razie ja polecam od razu k...
  • Najważniejsze o pralkach Liczba postów: 76 Grupa: Sprzęt AGD... Kiedy pralka odmówiła współpracy, byłam załamana. Wyszukałam naprawa pralek kraków i zaczęłam czytać opinie. Sporo osób chwaliło szybki dojazd i konkretną diagn...
  • Wybór odpowiednich urządzeń do małej kuchni Liczba postów: 50 Grupa: Sprzęt AGD... Jeżeli szukacie sprawdzonego sklepu internetowego z wyposażeniem i sprzętem gastronomicznym, to polecam Wam sprawdzić stronę https://gastromania.pl/ , gdzie zna...
  • Ile was kosztowała kuchnia? Liczba postów: 30 Grupa: Sprzęt AGD... The Best ICICI Credit Card offer exciting rewards, cashback, travel benefits, and secure transactions. Choose from lifestyle, shopping, or travel cards with fle...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20791 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 267

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >