Podłoga z naturalnej skóry?

« Powrót do grupy: Robimy stropy i podłogi

17 stycznia 2011, 14:21

Zgadzam sie: good 0 bad

Czy ktoś z was spotkał się z podłogami ze skóry? Znalazłem taki podłogi na stronie http://torlys.pl/art,7,64,opis.html
Ma ktoś takie u siebie w domu? Bo powiem Wam że już je widzę u siebie w gabinecie.
Pozdrawiam

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

17 stycznia 2011, 14:57

Nie pomyślałabym nigdy o skórze na podłodze w takiej formie. Podoba mi się, wygląda ciekawie.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

21 stycznia 2011, 13:49

A o jakim rodzaju skóry mowa? bo link nie działa. Co się nadaje na podłogę? nigdy o czymś takim nie słyszałam. A mnie Panie zaciekawiły.

Zgłoś | Cytuj | Link

1 lutego 2011, 14:34

Bardzo fajny pomysł, ale raczej nie tani. Jak wiadomo naturalna skóra jest bardzo drogim materiałem, a sztuczna nie będzie dostatecznie trwała.

Zgłoś | Cytuj | Link

9 lutego 2011, 15:42

Użytkownik KasiaW napisał:
Nie pomyślałabym nigdy o skórze na
podłodze w takiej formie. Podoba mi
się, wygląda ciekawie.

To dosyć ciekawe - skórzana podłoga. Pierwsze słyszę, może dlatego, że ceny tego muszą być astronomiczne, a ja robię w standardowych przedziałach cenowych.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

12 lutego 2011, 12:45

a mnie nadal ciekawi co to za rodzaj? myślę, że do czyjegoś gabinetu z mahoniowymi meblami świetnie by wyglądała.

Zgłoś | Cytuj | Link

14 lutego 2011, 15:20

Myślę, że to musi być garbowana skóra cielęca, ale głowy nie dam sobie uciąć. Ciekawe jak z cenami, pewnie muszą być mega drogie.

Zgłoś | Cytuj | Link

15 lutego 2011, 13:46

Jeśli jest to naturalna skóra to koszty idą w tysiące złotych. Sam zestaw wypoczynkowy oprawiony skórą to wydatek 15 tys. zł.

Zgłoś | Cytuj | Link

15 lutego 2011, 15:52

Użytkownik Budowlaniec24 napisał:
Jeśli jest to naturalna skóra to
koszty idą w tysiące złotych. Sam
zestaw wypoczynkowy oprawiony skórą to
wydatek 15 tys. zł.

Też myślę, że koszt takiej podłogi byłby ogromny, można tylko pomarzyć ;) z drugiej strony mimo całego tego piękna czułabym się jak w domu myśliwego. No i co z zapachem skóry? Ale zdjęcia w linku wyglądają zachęcająco.

Zgłoś | Cytuj | Link

17 lutego 2011, 13:06

No kogoś na pewno stać, skoro to produkują. Zastanawiam się jak z czyszczeniem takiej podłogi? Czym?
I do tego brakuje tylko, super widoku i pięknej kobiety (jak na obrazku):

Zgłoś | Cytuj | Link

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Jaka podłoga do kuchni? Liczba postów: 235 Grupa: Robimy stro... Na stronie https://epanele24.pl znajdziecie portal informacyjny eDom, który poświęcony jest tematyce domu, budownictwa, remontów i wykończenia wnętrz. Szczegóło...
  • Panele Liczba postów: 160 Grupa: Robimy stro... Polecam Wam wszystkim sprawdzić stronę, na której znajdziecie sklep internetowy Podłogi24 - quickstep sklep internetowy , który w ofercie posiada panele winylow...
  • Podłogi Liczba postów: 274 Grupa: Robimy stro... A co powiecie o podłogach panelowych oraz bambusowych z drewna egzotycznego? Bo moim zdaniem prezentują się równie fajnie i ciekawie, są ponadczasowe ,a ich sze...
  • Ocena stanu stropu przed wylaniem nowej wylewki Liczba postów: 16 Grupa: Robimy stro... Dzień dobry, Robię generalny remont na poddaszu 22 letniego domu parterowego o powierzchni poddasza 140mkw po podłodze, dachu wielospadowym ze słupami i dachów...
  • Grunt na posadzkę Liczba postów: 32 Grupa: Robimy stro... Szanowny Panie, Zastosowanie gruntu niesie za sobą wiele korzyści. Grunt sprawia, że powierzchnia jest bardziej stabilna, wolna od zanieczyszczeń, charakteryzuj...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 21141 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 230

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >
/* */