offline Tadeusz majster
|
|
|
| |
| Reklamy Google | |
offline Radex moderator
|
|
|
| |
| Reklamy Google | |
offline specjal majster
|
|
|
| |
offline nezi5 fachowiec
|
|
|
| |
offline Tadeusz majster
|
|
|
| |
| Reklamy Google | |
offline remontymieszkan doświadczony
|
Jeśli Twoja ściana odsuwa się od poziomicy o 2 cm,
najlepiej najpierw wyrównać powierzchnię, zamiast
próbować nadrabiać nierówności klejem do płytek. Tak
duże odchylenie może spowodować problemy z
przyczepnością płytek, a także estetyką gotowej
powierzchni. |
|
|
Położenie płytek na krzywych ścianach
«
Powrót do grupy: Wykańczamy budynek
Ostatnio na forum
- Kamień naturalny w domu Liczba postów: 99 Grupa: Wykańczamy... Poszukuje sklep online, który posiada w swojej ofercie kamienie naturalne. Głównie chodzi mi o chryzokola, topaz i akwamaryn. Czy wiecie gdzie, mogę kupić takie...
- Jak długo schną tynki? Liczba postów: 57 Grupa: Wykańczamy... Też miałem problem z wilgocią w nowym domu i długo nie mogłem nic malować. W pewnym momencie postanowiłem odciągnąć myśli od tych problemów i natknąłem się na h...
- Architekt Liczba postów: 22 Grupa: Wykańczamy... ZWCAD ma bardzo podobne skróty i interfejs jak AutoCAD, więc wchodzisz bez nauki od nowa.
- osuszacz przemysłowy w dobrym stanie -tanio Liczba postów: 42 Grupa: Wykańczamy... Z rodziną postanowiliśmy w ferie polecieć do Dubaju, dzieciaki chciały na Burj Khalifa, no to musiałem coś ogarnąć. Szukałem strony, gdzie kupię bilety bez zami...
- Where Can I Get the Best Assignment Help in Austra... Liczba postów: 3 Grupa: Wykańczamy... Finding trustworthy assignment help frequently begins with figuring out what advice students actually want, whether it's time management, clarity, or structure....