offline Tadeusz majster
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline Radex moderator
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline specjal majster
|
|
| |
offline nezi5 fachowiec
|
|
| |
offline Tadeusz majster
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline remontymieszkan doświadczony
|
Jeśli Twoja ściana odsuwa się od poziomicy o 2 cm,
najlepiej najpierw wyrównać powierzchnię, zamiast
próbować nadrabiać nierówności klejem do płytek. Tak
duże odchylenie może spowodować problemy z
przyczepnością płytek, a także estetyką gotowej
powierzchni. |
|
Położenie płytek na krzywych ścianach
«
Powrót do grupy: Wykańczamy budynek
Ostatnio na forum
- jakie gwoździe i inne elementy złączne na budowę? Liczba postów: 133 Grupa: Wykańczamy... Wiesz co, wydaje mi się że oferta sklepu e-armet zainteresuje cię równie mocno jak mnie. Jeśli chodzi o gwoździe, to mają szeroki wybór. Ja zastanawiam się nad....
- prezent dla narzeczonej Liczba postów: 79 Grupa: Wykańczamy... zdecydowanie lepsze są bransoletki z kamieniami szlachetnymi vintage
- Okna do domu Liczba postów: 48 Grupa: Wykańczamy... Świetną ofertę produktów w tym temacie o wysokiej jakości znajdziecie zaglądając do https://oknarado.pl/montaz-wymiana-okien -szczecin/
- Z czego parapety wewnętrzne? Liczba postów: 189 Grupa: Wykańczamy... Zakup parapetu wewnętrznego powinien być dobrze przemyślany, dlatego warto zwrócić się do renomowanego dostawcy. Pomyślcie sobie też, czy np. nie zamówić parape...
- Fototapeta - modna, czy niekoniecznie? Liczba postów: 6419 Grupa: Wykańczamy... Interesuje mnie tapeta do sypialni glamour i tapeta do salonu. Zależy mi na tapetach produkowanych z flizeliny. W Internecie znalazłam sklep Pasion Tapety. Więc...