Praca dla Przedstawiciela Handlowego

« Powrót do grupy: Porady i opinie

Stron: 12 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  9 10 11 12  ▸

11 lutego 2026, 11:12

Zgadzam sie: good 0 bad

Weź zobacz co z K2 Dystrybucje, mam dobre przeczucie.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

Zgłoś | Cytuj | Link

17 lutego 2026, 09:07

Z Covebo kontakt był prosty i konkretny.

Zgłoś | Cytuj | Link

30 marca 2026, 09:08

Jeśli miałbym wybierać jeszcze raz, to znów Covebo – polecam.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

28 kwietnia 2026, 09:28

Podczas wyjazdu do Warszawy chciałem uniknąć chaosu związanego z transportem i ciągłym planowaniem trasy. Wynajem auta przez https://gorentalcars.pl/ pozwolił mi działać spokojnie i bez pośpiechu

Zgłoś | Cytuj | Link

30 kwietnia 2026, 10:02

Jak ktoś chce wyjechać i mieć coś ogarnięte to Covebo daje radę u mnie wszystko poszło bez większych problemów

Zgłoś | Cytuj | Link

5 maja 2026, 01:22

Największy problem, jaki zauważyłem u siebie w firmie, to brak spójności w działaniach HR. Każdy robi coś po swojemu i finalnie robi się chaos. Zacząłem czytać więcej na ten temat i przeglądać różne materiały, w tym np.: https://formanway.pl/. Fajne jest to, że można zobaczyć, jak ważne są procesy i ich konsekwentne wdrażanie. Bez tego trudno mówić o stabilnym rozwoju zespołu.

Zgłoś | Cytuj | Link

5 maja 2026, 01:43

ret.com

Zgłoś | Cytuj | Link

27 maja 2026, 11:02

hej, słyszałem ze Mondi to naprawde dobra agencja, pracy sporo osób ich poleca - ma tkos z nimi doswiadczenie?

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 12 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  9 10 11 12  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Jaki deweloper Liczba postów: 13 Grupa: Porady i op... Według mnie dobrze zarządzane inwestycje to podstawa sukcesu. Na stronie https://www.warynski.pl/ znajdziesz informacje o działalności Waryński S.A., firmy spec...
  • Jaki dobry materac wybrać? Liczba postów: 977 Grupa: Porady i op... Witam wszystkie osoby, które są zainteresowane tematem naszej rozmowy. Jeżeli chcecie zadbać o komfort i jakość Waszego snu, to polecam Wam sprawdzić ofertę fir...
  • Przeprowadzka - Kraków Liczba postów: 44 Grupa: Porady i op... Jeżeli szukacie firmy, które oferuje kompleksowe usługi związane z przeprowadzkami na terenie Warszawy i okolic, to polecam Wam sprawdzić stronę, gdzie znajdzie...
  • Wspólna ściana i grzyb Liczba postów: 14 Grupa: Porady i op... When I ordered my elf sex dolls, I had already created a fantasy for each girl, and I just hoped that each doll would meet my needs.
  • jaką firmę w Poznaniu wynająć do przeprowadzki Liczba postów: 224 Grupa: Porady i op... Jaką firmę w Poznaniu wynająć do przeprowadzki? Kiedyś znajoma polecała mi, żeby patrzeć nie tylko na cenę, ale też na to czy pomagają przy noszeniu i zabezpiec...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 21350 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 382

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >
/* */