Pralka dla alergików

« Powrót do grupy: Sprzęt AGD i RTV

Stron: 5 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4  ▸  ▸▸

29 sierpnia 2013, 19:41

Zgadzam sie: good 0 bad

Ja uważam, że dla alergika taka pralka byłaby idealna. Nie musi się martwić o rozwój bakterii.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

30 sierpnia 2013, 21:02

Według mnie pralka z programem antybakteryjnym firmy whirlpool jest dobrym rozwiązaniem dla alergików.Sama z takiej korzystam ze względu na okresowe problemy alergiczne. Trzeba też pamiętać o odpowiednich detergentach.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

30 sierpnia 2013, 23:14

A nie lepsza w tym przypadku będzie pralka parowa? Z tego czytałem na stronie LG ich pralki parowe usuwają praktycznie wszystkie alergeny i dobrze wypłukują resztki detergentu, a przy opcji odświeżania można sobie darować detergent.

Zgłoś | Cytuj | Link

30 sierpnia 2013, 23:17

N ja akurat mam whirpoola z takim programem i jestem zadowolona. Myślę, że warto zwrócić uwagę czy w pralkach są tego typu programy.

Zgłoś | Cytuj | Link

31 sierpnia 2013, 23:05

Mi rodzice kupili lg na 5 kilo, 1000 obrotów, klasa a++. Nie jest zbyt głośna, sprawdza się świetnie.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

3 września 2013, 07:21

Generalnie pralki lg nie są zbyt głośne dzięki silnikowi beszczotkowemu, który zresztą dodatkowo sprawia, ze pralka jest mniej awaryjna.

Zgłoś | Cytuj | Link

4 września 2013, 21:57

Ja mam whirlpoola. Często używam programu antybakteria. Najczęściej jednak korzystam z programu super szybkiego i opcji opóźnienia startu żeby pralka działała w nocy.

Zgłoś | Cytuj | Link

7 września 2013, 15:01

Użytkownik Gość: Joolita napisał: Ja mam whirlpoola. Często używam programu antybakteria.
Najczęściej jednak korzystam z programu super szybkiego i
opcji opóźnienia startu żeby pralka działała w nocy.

Super szybki program jest idealny do odświeżenia odzieży. Pralki Whirlpoola mają też program, który chroni kolory przed wyblaknięciem.

Zgłoś | Cytuj | Link

16 września 2013, 19:39

Sama technologia 6-ty zmysł kolory działa, aby chronić kolory i tkaniny.

Zgłoś | Cytuj | Link

27 września 2013, 14:36

Pralka WMB 51031 PL PT ma program BabyProtect został stworzony do higienicznego prania ubrań dziecięcych oraz osób cierpiących na alergie skóry. Dzięki dłuższemu praniu w wyższej temperaturze oraz intensywniejszemu płukaniu zostają wyeliminowane szkodliwe bakterie. Dokładnie wypłukuje środek piorący, który może być przyczyną alergii.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 5 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Tłumaczenie instrukcji obsługi Liczba postów: 169 Grupa: Sprzęt AGD... Ogólnie same tłumaczenia są bardzo ważne i myślę, że także całkiem istotne jest to z jakiego języka obcego chcemy je zlecić. W każdym razie ja polecam od razu k...
  • Klimatyzacja Liczba postów: 13 Grupa: Sprzęt AGD... Na stronie https://proclimax.pl/ znajdziecie ofertę firmy Proclimax, która zajmuje się wszelkimi pracami związanymi z klimatyzacjami oraz wentylacjami. Szczegół...
  • Najważniejsze o pralkach Liczba postów: 76 Grupa: Sprzęt AGD... Kiedy pralka odmówiła współpracy, byłam załamana. Wyszukałam naprawa pralek kraków i zaczęłam czytać opinie. Sporo osób chwaliło szybki dojazd i konkretną diagn...
  • Wybór odpowiednich urządzeń do małej kuchni Liczba postów: 50 Grupa: Sprzęt AGD... Jeżeli szukacie sprawdzonego sklepu internetowego z wyposażeniem i sprzętem gastronomicznym, to polecam Wam sprawdzić stronę https://gastromania.pl/ , gdzie zna...
  • Ile was kosztowała kuchnia? Liczba postów: 30 Grupa: Sprzęt AGD... The Best ICICI Credit Card offer exciting rewards, cashback, travel benefits, and secure transactions. Choose from lifestyle, shopping, or travel cards with fle...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20799 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 211

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >