Pralka, do 800 zl

« Powrót do grupy: Sprzęt AGD i RTV

Stron: 4 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸  ▸▸

2 grudnia 2012, 12:53

Zgadzam sie: good 0 bad

Ok, to w koncu jest mozliwosc kupna sensownej pralki do 800 zlotych czy trzeba o tym po prostu zapomniec?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

13 grudnia 2012, 22:53

Możesz kupić w tej cenie przyzwoitą pralkę Beko lub Amicę

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

14 grudnia 2012, 15:01

Wirtualny konsultant odpowie jaką wybrać pralka LG

Zgłoś | Cytuj | Link

24 stycznia 2013, 13:35

Ja mogę sobie pozwolić na coś do 1000 zł. Póki co jestem na etapie zbierania danych, ale z tego, co już się zorientowałem, to jak najbardziej da się kupić coś porządnego za tą cenę. Gdyby ktoś miał jeszcze jakieś sugestie, to byłoby miło :) Jakie marki są wiodące w tym przedziale cenowym?

Zgłoś | Cytuj | Link

25 stycznia 2013, 12:28

W tym przedziale cenowym to są 2 wiodące marki, electrolux i bosh.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

26 stycznia 2013, 09:53

Do 800zł może być ciężko z zakupem pralki,chyba że mowa tutaj o pralce ładowanej od góry powiedzmy Amice- teraz w styczniowych wyprzedażach oraz promocjach może uda się na coś trafić.

Zgłoś | Cytuj | Link

28 stycznia 2013, 10:09

Massi_pl ma rację co do wyprzedaży. Styczeń to najlepszy moment zakupy sprzętu agd.promocje agd i wyprzedaż agd

Zgłoś | Cytuj | Link

24 czerwca 2015, 18:45

Wiesz że kupując taką pralkę musisz liczyć sie z tym ze zaraz po gwarancji pewnie coś będzie się z nią dziać? Proponowałabym Ci zapisać namiary na ten serwis http://pomoc-agd-krakow.pl/ . Gdy coś będzie się z nią działo będziesz wiedzieć gdzie sie zgłosić.

Zgłoś | Cytuj | Link

26 czerwca 2015, 10:15

Wydaje mi się, że w tej cenie możesz mieć problem z kupnem porządnej pralki. Lepiej dołożyć 200 zł i kupić porządnego Whirlpoola

------------------
Zapraszam do odwiedzenia strony firma kruk kontakt

Zgłoś | Cytuj | Link

29 czerwca 2015, 11:29

nożna kupić sesnowną pralką za 800 ale ja bym się raczej nastawiał na jakąś mniejszą i to polować na taki czas żeby promocja była, albo z jakimś kuponem rabatowym. ale to nie jest tak, że sie nie da.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 4 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Klimatyzacja Liczba postów: 13 Grupa: Sprzęt AGD... Na stronie https://proclimax.pl/ znajdziecie ofertę firmy Proclimax, która zajmuje się wszelkimi pracami związanymi z klimatyzacjami oraz wentylacjami. Szczegół...
  • Tłumaczenie instrukcji obsługi Liczba postów: 168 Grupa: Sprzęt AGD... Ogólnie same tłumaczenia są bardzo ważne i myślę, że także całkiem istotne jest to z jakiego języka obcego chcemy je zlecić. W każdym razie ja polecam od razu k...
  • Najważniejsze o pralkach Liczba postów: 76 Grupa: Sprzęt AGD... Kiedy pralka odmówiła współpracy, byłam załamana. Wyszukałam naprawa pralek kraków i zaczęłam czytać opinie. Sporo osób chwaliło szybki dojazd i konkretną diagn...
  • Wybór odpowiednich urządzeń do małej kuchni Liczba postów: 50 Grupa: Sprzęt AGD... Jeżeli szukacie sprawdzonego sklepu internetowego z wyposażeniem i sprzętem gastronomicznym, to polecam Wam sprawdzić stronę https://gastromania.pl/ , gdzie zna...
  • Ile was kosztowała kuchnia? Liczba postów: 30 Grupa: Sprzęt AGD... The Best ICICI Credit Card offer exciting rewards, cashback, travel benefits, and secure transactions. Choose from lifestyle, shopping, or travel cards with fle...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20789 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 136

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >