Pralka do łazienki

« Powrót do grupy: Sprzęt AGD i RTV

Stron: 6 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  3 4 5 6  ▸

16 listopada 2018, 03:49

Zgadzam sie: good 0 bad

Wszelkie jeśli chodzi o sprzęty i ładowarki to ja polecam jak bardzo https://energia2000.pl/pl/c/AA/31 dobra jakosć świetne ceny, można spokojnie zainwestwać w sprzet, bardzo ok

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

10 października 2019, 11:40

Zastanawiam sie nad zakupem pralki do domu. Nie jest to dla mnie łatwy wybór, dlatego sporo czytam na ten temat. Widziałam, ze tutaj https://www.mgprojekt.com.pl/blog/ był fajny artykuł na ten temat. Może wy też mi coś podpowiecie/

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

30 listopada 2019, 13:42

Mam małą łazienkę ale udało mi się wstawić Electroluxa slim. Kocham moja pralkę. Ona prawie wszystko robi za mnie : dobiera detergent, czas prania, a nawet temperatore i opcję wirowania. Wystarczy ze ustawię i nic więcej nie musze robic. To się nazywa wsparcie dla domu.

Zgłoś | Cytuj | Link

30 grudnia 2019, 11:38

Dla nad jedną z lepszych pralek jest to od Eletroluxa Pralka PerfectCare 800 z systemem UltraCare . Trochę juz tych urządzeń się u nas przewinęło i zdecydowanie ta okazała się najlepszym wyborem. Pierze szybko i bardzo dokładnie. Ubrania takie miękkie i pachnące.

Zgłoś | Cytuj | Link

1 stycznia 2020, 16:21

Użytkownik cappyy napisał: Dla nad jedną z lepszych pralek jest to od Eletroluxa
Pralka PerfectCare 800 z systemem UltraCare. Trochę juz
tych urządzeń się u nas przewinęło i zdecydowanie ta
okazała się najlepszym wyborem. Pierze szybko i bardzo
dokładnie. Ubrania takie miękkie i pachnące.

U mnie też jest ten Electrolux. Wcześniejszą pralkę też miałam tej marki i służyła mi ponad 10 lat. Do nowoczesności tej PerfektCare musiałam się chwilę przyzwyczaić ale świetne urzadzenie.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

4 stycznia 2020, 11:23

A zastanawiałeś się nad firmą Electrolux?

Zgłoś | Cytuj | Link

20 stycznia 2020, 22:51

Warto postawić na urządzenia, które spełniać będą określone wymagania, a przede wszystkim zdobędą Twoje zaufanie. Dlatego też dobrym pomysłem będzie postawienie na https://usterka.pl/serwis-pralek-amica-o-firm ie-popularne-pralki-amica-funkcje/ aby nie kupować "kota w worku" a mieć pewność swoich wyborów.

Zgłoś | Cytuj | Link

2 lutego 2020, 09:15

Użytkownik Krystian1980Pl napisał: A zastanawiałeś się nad firmą Electrolux?

Ja mam ich pralkę i jestem zadowolona bardzo. Mam PerfectCare 700 z systemem SteamCare. Dodaje parę pod koniec każdego cyklu, aby zmniejszyć ilość zagnieceń

Zgłoś | Cytuj | Link

2 marca 2020, 19:55

Użytkownik Gość: modliszka napisał:
Ja mam ich pralkę i jestem zadowolona bardzo. Mam
PerfectCare 700 z systemem SteamCare. Dodaje parę pod
koniec każdego cyklu, aby zmniejszyć ilość zagnieceń

I faktycznie to działa? Strasznie nie lubię prasowania koszulek i chętnie bym z tego zrezygnowała. Słyszałam że praktycznie ich suszarki pozbawiają suszonego prania zagnieceń.

Zgłoś | Cytuj | Link

21 marca 2020, 21:55

Również posiadam Samsunga z wsadem od góry. Jest to bardzo dobre rozwiązanie do małych łazienek.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 6 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  3 4 5 6  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Tłumaczenie instrukcji obsługi Liczba postów: 187 Grupa: Sprzęt AGD... Ogólnie same tłumaczenia są bardzo ważne i myślę, że także całkiem istotne jest to z jakiego języka obcego chcemy je zlecić. W każdym razie ja polecam od razu k...
  • Klimatyzacja Liczba postów: 15 Grupa: Sprzęt AGD... Coraz więcej osób decyduje się na klimatyzację nie tylko latem, ale również do dogrzewania pomieszczeń w chłodniejsze dni. Nowoczesna klimatyzacja ma wiele funk...
  • Prototyp obudowy elektronicznej Liczba postów: 2 Grupa: Sprzęt AGD... Proces jest prostszy niż się wydaje. Wrzucasz plik, dostajesz wycenę zazwyczaj tego samego albo następnego dnia, akceptujesz i po kilku dniach masz gotową część...
  • Sprzęt AGD Liczba postów: 186 Grupa: Sprzęt AGD... Ze swojej strony mogę Wam polecić usługi, z których sam skorzystałem i jestem bardzo zadowolony. Jeżeli szukacie firmy z Krakowa lub okolic, która oferuje kompl...
  • Jakie głośniki Liczba postów: 29 Grupa: Sprzęt AGD... Jeśli ktoś pyta jakie głośniki wybrać, to zawsze odpowiadam, że wszystko zależy od potrzeb, bo inne będą do mieszkania, inne na działkę czy imprezy. Wśród tańsz...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20985 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 223

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >
/* */