Gość: Zaczki praktykant |
|
|
| |
| Reklamy Google | |
offline E-Rzecznik marki King Klinkier fachowiec
|
Szanowni Państwo, |
|
| |
| Reklamy Google | |
offline Bordon44 fachowiec
|
Według mnie warto tutaj zdecydowanie wspomnieć o moim ulubionym programie ZwCAD 2022, który ma coraz więcej pozytywnych opinii w sieci z tego co udało mi się znaleźć i też znajomy wypowiadał się pozytywnie. Liczy się w takim programach wsparcie techniczne i też dobrze mieć ułatwiające tworzenie projektów nakładki typu ZwGeo, czy ZwTraffic. |
|
| |
offline marcelina fachowiec
|
Chciałabym coś zmienić w swoim wnętrzu i szukam sklepu online, który posiada w ofercie obrazy z kwiatów. Czy możecie polecić sprawdzone sklepy z takim asortymentem? Jak na razie znalazłam sklep Digitaldruk. Oferta na stronie https://digitaldruk.pl/308-obrazy-na-plotnie- kwiaty |
|
| |
offline Artur1994 praktykant
|
Niestety, ale nie znam firmy RT STUDIO, ale osobiście mogę polecić firmę Zoya Home, która jest bardzo kreatywna odnośnie projektowania wnętrz. Zrobili mi taki projekt, że aż nie mogłem w to uwierzyć, że to tak pięknie będzie wyglądało. Zerknij do nich, może oni podpasują. Ja osobiście jestem bardzo zadowolony z ich usług! |
|
| |
| Reklamy Google | |
Gość: Cobby praktykant |
|
|
| |
offline e-Rzecznik Śnieżka fachowiec
|
Szanowni Państwo, |
|
| |
Gość: icufekureloxu praktykant |
|
|
| |
Gość: emanidubaqi praktykant |
|
|
| |
Gość: eonavafamefu praktykant |
|
|
|
Projektowanie i aranżacja wnętrz
«
Powrót do grupy: Firmy budowlane
Ostatnio na forum
- Własna firma Liczba postów: 330 Grupa: Firmy budow... Tak mnie ostatnio zaciekawiły koszty myjni do kół i podwozi, bo przy budowie albo transporcie to temat, który potrafi wrócić jak bumerang. Ceny zależą od wielu....
- Czy ktoś z Was ostatnio kupował szambo betonowe Liczba postów: 4 Grupa: Firmy budow... W Gdańsku leje od trzech dni, klasyk nad Bałtykiem, a urlop ucieka. Siedzę w pokoju hotelowym we Wrzeszczu i klnę pod nosem. Z nudów sprawdziłem tonyspins. Nie....
- Pomoc przy termoodernizacji Liczba postów: 13 Grupa: Firmy budow... Będe wymieniał w dość starym domu ogrzewanie i rozważam pompę ciepła, fotowoltaikę. Słyszałem też o dofinansowaniach. W związku z tym, czy znajdę firmę, która o...
- Domy drewniane Liczba postów: 84 Grupa: Firmy budow... W moim przypadku często zaglądam na stronę Vero Homes – dom mobilny całoroczny , bo interesują mnie nowoczesne, całoroczne domy mobilne jako realna alternatywa....
- Księgowy w Warszawie Liczba postów: 4 Grupa: Firmy budow... Ostatniego komentarza w ogóle nie rozumiem. Może ktoś mi ten komentarz wytłumaczyć. _________________________ ___________________________ VIN za darmo