Gość: lARsON praktykant |
|
|
| |
| Reklamy Google | |
offline Gree.pl doświadczony
|
|
|
| |
| Reklamy Google | |
offline budowniczymichal fachowiec
|
|
|
| |
offline Karin fachowiec
|
Jeśli masz namyśli klimatyzator bez jednostki zewnętrznej to tak, moim zdaniem to dobry pomysł. Często jest tak, że na montaż klimatyzatora typu split nie można sobie pozwolić albo nie chcemy psuć estetyki budynku. I wtedy taki typ klimatyzacji jest najlepszy. W sieci jest fajny portal Klimatyzacja.pl - tam poszukaj więcej informacji. |
|
| |
offline zbuntowany_anioł fachowiec
|
|
|
| |
| Reklamy Google | |
offline kej_say fachowiec
|
Może to być odpowiednia opcja |
|
| |
Gość: kosior praktykant |
|
|
| |
offline marcinwasiak majster
|
https://dobraklima.com/kategorie/klimatyzacja / kilka porad o klimatyzacji jest dostępny w serwisie i blogu |
|
| |
offline doityourself fachowiec
|
Z mojej perspektywy wygląda to tak, że przy dzieciach i alergiach filtracja i łatwe czyszczenie paneli to ważny temat, nie tylko chłodzenie. Dla porządku dodam, że regularne przeglądy to nie fanaberia, tylko dłuższa żywotność sprzętu. Tu jest to w pigułce: AIWA — dobry start do pytań o serwis. Krótko mówiąc — moim zdaniem profil użytkowania to klucz, też macie podobne doświadczenia? |
|
| |
offline Kallas fachowiec
|
Firmą świadczącą kompleksowe usługi w zakresie instalacji klimatyzacji oraz pomp ciepła powietrze-woda jest https://klima-pro.pl/klimatyzacja-gdynia-2/ a> |
|
|
Przenośny klimatyzator - dobry pomysł?
«
Powrót do grupy: Najnowsze trendy
Ostatnio na forum
- Metalowe Meble biurowe Liczba postów: 109 Grupa: Najnowsze t... Zauważyłem że najwięcej spadku energii mam kiedy siedzę bez przerwy przez kilka godzin przy komputerze. Zacząłem więc szukać rozwiązań i natrafiłem na biurka z....
- Potrzebuję mebli na zamówienie Liczba postów: 5 Grupa: Najnowsze t... Zawsze podobały mi się meble skandynawskie, z tym że ich składanie nie jest proste, zwłaszcza te meble są skomplikowane, dlatego następnym razem zdecyduję się n...
- kupno mebli Liczba postów: 5 Grupa: Najnowsze t... Też dużo osób kupuje meble w sieciówkach, bo można trafić fajne rzeczy, szczególnie w tym skandynawskim klimacie. Fakt, że składanie bywa mordęgą, ale od tego j...
- nowoczesne kuchnie Liczba postów: 247 Grupa: Najnowsze t... Tak, podzielam w zupełności zdanie poprzedników. Choćby nie wiem jak piękna była kuchnia jeżeli nie jest ergonomicznie urządzona i nie jest dla użytkowanika wyg...
- Czarna łazienka Liczba postów: 46 Grupa: Najnowsze t... czarna łazienka wydaje mi się ciemna, zimna i bardzo... męska... ale jak ktoś tak lubi to proszę bardzo. Łatwo jest teraz dobrać czarny brodzik czy kabinę prysz...