offline ![]() łopaciński praktykant
![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() balonik doświadczony
![]() |
Gdzieś widziałem szafki typu cargo z półkami i koszami wysuwającymi się wraz z frontem. Zazwyczaj to rozwiązanie wykorzystywane jest w kuchniach, ale równie dobrze mogą sprawdzić się w łazience. Front szafki jak i stelaż podtynkowy oklejony jest płytką więc warto kupić solidne materiały aby uniknąć awarii i nie rujnować wszystkiego. |
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() LubPol_pl doświadczony
![]() |
|
| |
offline ![]() aniechto inżynier
![]() |
Zgodzę się z Tobą, ja także w kilku stylizacjach łazienek tam gdzie jest podwieszane wc, widziałem właśnie szafki typu cargo i jak dla mnie przestrzeń jest dzięki nim w 100% zapełniona, myślę, że warto o nich pomyśleć. Najprościej i ładnie też wygląda oświetlenie punktowe wypuszczone nad półką nad zabudową stelaża. Ale to bardziej opcja dekoracyjna niż funkcjonalna. |
| |
offline ![]() roter majster
![]() |
Jak dla mnie to nieważne co tam wymyślisz ale już jest duży plus za tego typu pomysł. Jak dla mnie rozwiązania podtynkowe cechują się bardzo dużą estetyką im miej widać tym lepiej i łatwiej dbać o czystość, optycznie zyskujemy przestrzeń jestem za. |
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() PieceMans_pl kierownik
![]() |
|
|
Przestrzeń nad ścianką?
«
Powrót do grupy: Porady i opinie
Ostatnio na forum
- Jaka praca dla rodziny? Liczba postów: 29 Grupa: Porady i op... Jeśli chcesz mieć dobrze płatną pracę to postaw na ofertę https://www.zawodniania.pl/ gdzie masz kurs niani i opiekunek a te są bardzo poszukiwane na rynku. Szy...
- Praca dla Przedstawiciela Handlowego Liczba postów: 41 Grupa: Porady i op... Brzmi dobrze
- Rozwiązania dla call center Liczba postów: 16 Grupa: Porady i op... Prowadzę razem ze znajomym średniej wielkości firmę marketingową, zajmującą się tefefoniczną sprzedażą różnych produktów/usług, w zależności od zapotrzebowania....
- Praca dla Kierownika Projektu w Poznaniu Liczba postów: 10 Grupa: Porady i op... Według mnie przede wszystkim praca powinna dawać satysfakcję i jednocześnie być dobrze wynagradzana. Też trudno pracować w warunkach, kiedy jesteście ciągle ata...
- Lustro okrągłe czy kwadratowe? Liczba postów: 16 Grupa: Porady i op... Jeśli zależy Ci na tym, żeby twoje wnętrze wyglądało stylowo i było dobrze doświetlone, to lustra z Kler są warte uwagi. Zobacz tutaj https://www.kler.eu/pl/c/l...