Gość: otaromirowr praktykant |
|
|
| |
| Reklamy Google | |
Gość: thaliaa praktykant |
Jeżdżę na rowerze szosowym i szukam lekkiego sposobu na zabranie niezbędnych rzeczy bez obciążania pleców. Plecak przy szybszej jeździe bardzo mi przeszkadza. Przeglądałam różne opcje i natknęłam się na sakwy pod ramę w asortymencie Romet. Zastanawiam się, czy mieszczą się w nich standardowe narzędzia do naprawy dętki plus telefon i mały portfel. Nie chcę kupować czegoś, co będzie za małe na podstawowe rzeczy. Macie jakieś wskazówki dotyczące pojemności i mocowania? |
|
| |
| Reklamy Google | |
Gość: melaniaa praktykant |
Zanim pomyślicie o wymianie całego roweru na nowy, warto sprawdzić, co w trawie piszczy pod kątem napędu czy hamulców. Wysokiej jakości części rowerowe, takie jak nowy łańcuch, kaseta czy lżejsze opony, potrafią diametralnie zmienić dynamikę jazdy i precyzję zmiany biegów. Regularna wymiana elementów eksploatacyjnych to nie tylko oszczędność w dłuższej perspektywie, ale przede wszystkim większa bezawaryjność na trasie. Lubicie sami majstrować przy sprzęcie, czy z każdą wymianą części od razu kierujecie się do serwisu? |
|
|
Rowery
«
Powrót do grupy: Pasje forumowiczów
Ostatnio na forum
- CNC - automatyka przemysłowa ;) Liczba postów: 425 Grupa: Pasje forum... Mogę Wam wszystkim polecić sprawdzić stronę, na której znajdziecie firmę Numerika - uprawnienia cnc , która oferuje najróżniejsze szkolenia CNC, CAD i CAM. Szcz...
- Przeprowadzki Liczba postów: 50 Grupa: Pasje forum... Z jednej strony firmy przeprowadzkowe z Warszawy wydają się świetnym rozwiązaniem – przyjeżdża ekipa, wszystko ogarnia i nie trzeba się martwić. Z drugiej jedna...
- Własny biznes-warto? Liczba postów: 533 Grupa: Pasje forum... Cóż, tutaj też możemy porozmawiać o zarabianiu online. To świetna okazja, żeby zacząć zarabiać w spin better polska, nie ruszając się z domu i nie zaniedbując s...
- Samochód dla rodziny Liczba postów: 370 Grupa: Pasje forum... Wybór zaufanego serwisu to gwarancja, że nasze auto pozostanie sprawne i bezpieczne przez wiele lat intensywnego użytkowania. Pod linkiem https://7motors.pl/co-...
- Nauka Liczba postów: 91 Grupa: Pasje forum... Nauka to jedno, ale najwięcej daje wtedy, kiedy można coś od razu zastosować w praktyce. Same informacje są dziś wszędzie, tylko problem w tym, żeby je dobrze p...