Gość: otaromirowr praktykant |
|
|
| |
| Reklamy Google | |
Gość: thaliaa praktykant |
Jeżdżę na rowerze szosowym i szukam lekkiego sposobu na zabranie niezbędnych rzeczy bez obciążania pleców. Plecak przy szybszej jeździe bardzo mi przeszkadza. Przeglądałam różne opcje i natknęłam się na sakwy pod ramę w asortymencie Romet. Zastanawiam się, czy mieszczą się w nich standardowe narzędzia do naprawy dętki plus telefon i mały portfel. Nie chcę kupować czegoś, co będzie za małe na podstawowe rzeczy. Macie jakieś wskazówki dotyczące pojemności i mocowania? |
|
| |
| Reklamy Google | |
Gość: melaniaa praktykant |
Zanim pomyślicie o wymianie całego roweru na nowy, warto sprawdzić, co w trawie piszczy pod kątem napędu czy hamulców. Wysokiej jakości części rowerowe, takie jak nowy łańcuch, kaseta czy lżejsze opony, potrafią diametralnie zmienić dynamikę jazdy i precyzję zmiany biegów. Regularna wymiana elementów eksploatacyjnych to nie tylko oszczędność w dłuższej perspektywie, ale przede wszystkim większa bezawaryjność na trasie. Lubicie sami majstrować przy sprzęcie, czy z każdą wymianą części od razu kierujecie się do serwisu? |
|
|
Rowery
«
Powrót do grupy: Pasje forumowiczów
Ostatnio na forum
- Własna firma? Liczba postów: 1581 Grupa: Pasje forum... Słuchajcie, ostatnio rozmawiałam ze znajomym, który ma własną firmę i wspominał o przesyłkach do Australii. Mówił, że to nie takie proste zorganizować transport...
- Własny biznes-warto? Liczba postów: 527 Grupa: Pasje forum... Gdzie Wy najczęściej szukacie informacji na interesujące Was tematy i dlaczego? Mogę Wam polecić stronę https://reklamanaposesji.wixsite.com/hom e , na której zn...
- Gdzie zamówić catering dietetyczny ? Liczba postów: 189 Grupa: Pasje forum... Dbanie o formę to nie tylko mordercze treningi na siłowni, ale przede wszystkim odpowiednio zbilansowana dieta, o czym sam przekonałem się dość boleśnie kilka l...
- studio tatuażu Liczba postów: 33 Grupa: Pasje forum... Zanim zdecyduje sie na tatuaz, zawsze ogladam portfolio studia - to wiele mowi o podejsciu i poziomie. Jah Love Tattoo w Warszawie ma to ladnie pokazane, sporo....
- Modna odzież damska Liczba postów: 1 Grupa: Pasje forum... Rozmawiając o modnej odzieży damskiej, warto zwrócić uwagę na trendy nadchodzące w sezonie wiosna-lato 2026. Ciekawą opcją na urozmaicenie garderoby są autorski...