Rozbiórki

« Powrót do grupy: Stawiamy ściany

Stron: 6 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  2 3 4 5 6  ▸

7 lipca 2018, 09:08

Zgadzam sie: good 0 bad

Rozbiórka niewielkiego budynku to żaden problem. Ja kiedyś kupiłem taką działkę, zatrudniłem firmę www.wlodekdrozdz.com i po kilku dniach było już wszystko zrobione, a ja mogłem zacząć budowę domku.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

17 sierpnia 2018, 10:42

Profesjonalne usługi z zakresu rozbiórki świadczyli dla mnie specjaliści z http://www.wyburzeniakoscian.com/ . Pozostały gruz rozkruszyli w mgnieniu oka, dzięki czemu kłopot zniknął niezmiernie szybko. Warto było postawić na takich specjalistów!

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

6 września 2018, 12:46

Dobrą firmą, która zajmuje się wyburzeniami i pracami ziemnymi jest www.pl-kraz.pl Sam korzystałem z ich usług i mogę ich polecić również wam. Ich siedziba znajduje się w Gdyni, więc polecam ich wszystkim z Trójmiasta.

Zgłoś | Cytuj | Link

5 listopada 2018, 12:05

Jeżeli rozglądacie się za dobrą firmą, która zajmuje się rozbiórkami to zajrzyjcie na stronę https://www.zon24.pl/oferta/rozbiorki-i-demon taz Są doświadczoną firmą, której można zaufać. Ceny też mają całkiem niezłe.

Zgłoś | Cytuj | Link

15 listopada 2018, 14:27

W Pierwszej kolejności musicie się rozejrzeć za sprawdzoną firmą, która zajmuje się rozbiórkami. Jeżeli mieszkacie w Warszawie lub okolicach i poszukujecie tutaj odpowiedniej firmy to skontaktujcie się z www.anpa-otwock.pl Można na nich polegać, jeżeli chodzi o rozbiórki.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

3 grudnia 2018, 10:02

Wszystkim osobom mieszkającym w okolicach Kielc polecam skontaktować się z firmą www.zon24.pl Są firmą rozbiórkową, na której można polegać. Świadczą swoje usługi w korzystnych cenach i działają bardzo szybko.

Zgłoś | Cytuj | Link

27 marca 2019, 10:59

Pamiętaj, że projekt rozbiórki powinien zostać wykonany dużo wcześniej, przez zaufanych specjalistów. Wszystko to w kwestii bezpieczeństwa i uniknięcia ewentualnych nieprzyjemności. Ja na przykład powierzyłem te zadanie profesjonalistom z http://www.ekspertyza-budowlana.pl/

Zgłoś | Cytuj | Link

20 kwietnia 2019, 17:42

Faktycznie przy tego typu pracach jest ważna porządna firma

Zgłoś | Cytuj | Link

14 lipca 2019, 23:05

Też sobie zapiszę i chętnie skorzystam z takiej opcji, bo niedługo planujemy budowę domu na nowo na działce po rodzicach.

Zgłoś | Cytuj | Link

12 listopada 2019, 22:33

Rozbiórkę oraz wykopy w trybie natychmiastowym zrealizowali dla nas www.uti-eko.pl Jakość ich usług okazała się w pełni spełniać nasze wymagania, a były dosyć spore! Zrealizowali powierzone zadanie.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 6 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  2 3 4 5 6  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Farba antygrafitti do elewacji Liczba postów: 3 Grupa: Stawiamy śc... czy używaliście takiej https://farbyspecjalistyczne.pl/kategori a-produktu/beton-sciany-elewacje/antygra ffiti/ farby antygrafitti do elewacji budynku? Czy faktyc...
  • Beton architektoniczny Liczba postów: 30 Grupa: Stawiamy śc... Szanowni Państwo, Fasada wykonana z płytek klinkierowych z kolekcji Dream House lub Old Castle sprawi, że dom będzie wyglądał estetycznie, a ściany będą udekoro...
  • Jak sprawdzić gazobeton? Liczba postów: 4 Grupa: Stawiamy śc... Niestety aż tak ja się niestety na tych sprawach nie znam ale jestem zdania, że bardzo ważną kwestią jest to aby wiedzieć czy np. domy gotowe są akurat dla nas....
  • Fototapety i inne. Liczba postów: 1201 Grupa: Stawiamy śc... Decydując się na współprace ze specjalistami nie marnujecie swojego czasu oraz pieniędzy. Jeżeli szukacie inspiracji do aranżacji Waszych wnętrz, to zdecydowani...
  • Jakie kupić narzędzia? Liczba postów: 4958 Grupa: Stawiamy śc... W takim razie jeśli przyszedł moment na wybór dobrej jakości narzędzi oraz elektronarzędzi do efektywnej realizacji prac budowlanych i remontowych to jak najbar...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19329 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 128

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >