offline Sefir doświadczony
|
|
|
| |
| Reklamy Google | |
offline karosia doświadczony
|
Jeszcze jakiś czas temu takie połączenie było dla mnie bardzo mało praktyczne i nie chciałam brać go pod uwagę w przypadku własnego mieszkania. Ale teraz z czasem widzę, że to wcale nie jest takie straszne i można w takim układzie funkcjonować. Tylko trzeba odpowiednio zaprojektować i umeblować i kuchnię i salon, żeby tworzyły całość, ale tez były mega praktyczne, bo jednak oba pomieszczenia są cały czas na widoku :) |
|
| |
| Reklamy Google | |
Gość: ThomasSib praktykant |
|
|
| |
offline kwieczko fachowiec
|
Przy małych i nieustawnych pomieszczeniach jedynym
ratunkiem są meble na wymiar. |
|
| |
offline MBM.org.pl inżynier
|
|
| Ten post był edytowany przez MBM.org.pl dnia: 17 marca 2019, 20:02 | |
|
| |
| Reklamy Google | |
offline Super-Sofa.pl doświadczony
|
Salon z aneksem kuchennym to bardzo dobry pomysł,
wpisujący się w aktualne trendy. Świetnym pomysłem na
zagospodarowanie tak dostępnej przestrzeni jest zakup
narożnika. Jeśli szukasz wysokiej jakości mebla, który
nie tylko będzie pięknie wyglądał, lecz także zapewni
Ci komfortowy wypoczynek, zachęcamy do odwiedzenia naszego
sklepu Super-Sofa: www.super-sofa.pl |
|
|
Salon połączony z kuchnią
«
Powrót do grupy: Najnowsze trendy
Ostatnio na forum
- Czy kasetony są nadal modne? Liczba postów: 125 Grupa: Najnowsze t... Kasetony nadal mają swoje miejsce w nowoczesnym i klasycznym designie wnętrz, szczególnie tam, gdzie stawia się na dekoracyjny sufit lub ścianę. Kluczowym eleme...
- Firanki, czy rolety? Liczba postów: 492 Grupa: Najnowsze t... Urządzając mieszkanie albo dom, często pomijamy temat osłon okiennych aż do samego końca. To błąd, bo dobrze dobrane rolety lub żaluzje potrafią zmienić charakt...
- Narożnik Liczba postów: 9 Grupa: Najnowsze t... Ostatnio przeglądałem ofertę narożników i wpadły mi w oko te w kształcie U. W ofercie sklepu meblowego i-meble są naprawdę różne warianty, także kolorystycznie....
- Europalety Liczba postów: 53 Grupa: Najnowsze t... Na https://penny.pl/sztaplowanie-desztaplow anie-i-kontrola-palet/ jest fajnie pokazane, jak można automatycznie sztaplować i kontrolować palety. Widać, że takie...
- tynki dekoracyjne Liczba postów: 69 Grupa: Najnowsze t... Witam zrób sobie gipsowe twarde na materiale Dolina Nidy Zeta i będziesz zadowolona tylko zanim wezniesz wykonawcę to obejrzyj jego wcześniejsza pracę żebyś ści...