offline Sefir doświadczony
|
|
|
| |
| Reklamy Google | |
offline karosia doświadczony
|
Jeszcze jakiś czas temu takie połączenie było dla mnie bardzo mało praktyczne i nie chciałam brać go pod uwagę w przypadku własnego mieszkania. Ale teraz z czasem widzę, że to wcale nie jest takie straszne i można w takim układzie funkcjonować. Tylko trzeba odpowiednio zaprojektować i umeblować i kuchnię i salon, żeby tworzyły całość, ale tez były mega praktyczne, bo jednak oba pomieszczenia są cały czas na widoku :) |
|
| |
| Reklamy Google | |
Gość: ThomasSib praktykant |
|
|
| |
offline kwieczko fachowiec
|
Przy małych i nieustawnych pomieszczeniach jedynym
ratunkiem są meble na wymiar. |
|
| |
offline MBM.org.pl inżynier
|
|
| Ten post był edytowany przez MBM.org.pl dnia: 17 marca 2019, 20:02 | |
|
| |
| Reklamy Google | |
offline Super-Sofa.pl doświadczony
|
Salon z aneksem kuchennym to bardzo dobry pomysł,
wpisujący się w aktualne trendy. Świetnym pomysłem na
zagospodarowanie tak dostępnej przestrzeni jest zakup
narożnika. Jeśli szukasz wysokiej jakości mebla, który
nie tylko będzie pięknie wyglądał, lecz także zapewni
Ci komfortowy wypoczynek, zachęcamy do odwiedzenia naszego
sklepu Super-Sofa: www.super-sofa.pl |
|
|
Salon połączony z kuchnią
«
Powrót do grupy: Najnowsze trendy
Ostatnio na forum
- Czy warto inwestować w meble na wymiar? Liczba postów: 1 Grupa: Najnowsze t... Jednym z wyzwań, z którymi się spotkałem, jest zdecydowanie, czy warto inwestować czas i środki w gry z krupierem na żywo. Z jednej strony wydają się one być ba...
- Metalowe Meble biurowe Liczba postów: 115 Grupa: Najnowsze t... Swoją drogą, zastanawiałam się ostatnio nad szafką pod pralkę. Mam małą łazienkę i zawsze brakuje mi miejsca na te wszystkie detergenty. Przypadkiem natknęłam s...
- Stylowa i funkcjonalna łazienka - zakupy Liczba postów: 21 Grupa: Najnowsze t... Funkcjonalna łazienka to podstawa, dobrze jest więc znaleźć fachowca i sklep który doradzi. Remontu łazienki nie przeprowadza się zbyt często. Istnienia wielu n...
- Czarna łazienka Liczba postów: 47 Grupa: Najnowsze t... czarna łazienka wydaje mi się ciemna, zimna i bardzo... męska... ale jak ktoś tak lubi to proszę bardzo. Łatwo jest teraz dobrać czarny brodzik czy kabinę prysz...
- kupno mebli Liczba postów: 10 Grupa: Najnowsze t... Zawsze podziwiam wnętrza, w których od razu czuć domową atmosferę. Często okazuje się, że nie chodzi o liczbę dekoracji, ale o dobrze dobrane meble. Wygodny nar...