Samochody używane

« Powrót do grupy: Pasje forumowiczów

8 lutego 2019, 22:42

Zgadzam sie: good 0 bad

Bez samochodu jak bez ręki! Przynajmniej ja tak mam. Zwykle kupuję auta używane, bo z czasem i tak wartość nówki szybko spada, a "kilkulatek"- jeśli sprawny i zadbany będzie śmigał jak prosto z salonu. Upatrzyłem sobie właśnie Dacię Duster, wiem że to może nie luksus ale taki SUV na moją kieszeń. Mimo wszystko pierwszy raz mam w praktyce styczność z marą i chciałbym sprawdzić stan samochodu przed zakupem. Orientujecie się może ile kosztuje taka usługa w serwisie Dyszkiweicz-http://dacia.dyszkiewicz.pl/mechaniczny.html< /a> . Na stronce cennika nie ma a tu mam bliziutko akurat, za szybkie info będę wdzięczy.

Ten post był edytowany przez Malezi dnia: 8 lutego 2019, 22:44
Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

7 kwietnia 2019, 18:46

Piszesz, że ten samochód to żaden luksus, ale wierz mi, że jest sporo osób, których nie stać na żaden samochód. Moim zdaniem samochód warto sprawdzić w serwisie, z którego usług już korzystaliśmy lub będziemy korzystać, obcy serwis może nie przyłożyć się do pracy tak jak zaprzyjaźniony.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

7 kwietnia 2019, 19:17

Łukasz, masz absolutną rację, ja nie posiadam samochodu i nawet taki za parę tysięcy jest dla mnie nieosiągalny i byłby luksusem. Kiedy gdzieś mam pojechać, to korzystam z internetowych serwisów z rozkładami jazdy busów, przez które można też kupić bilet. Ostatnio wyjeżdżałem do Lwowa i odpowiednie połączenie znalazłem na stronie https://dworzeconline.pl/rozklad-jazdy/rozkla d/warszawa-lwow?city=1&from=1&to=93665 Polecam ją każdemu kto nie posiada samochodu lub czasem woli go zostawić w domu.

Zgłoś | Cytuj | Link

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Gra w karty Liczba postów: 75 Grupa: Pasje forum... Коли гра йде до фіналу, а рахунок на межі, серце б’ється швидше. І якщо на кону ваша ставка з парик 24 вход, емоції переповнюють. Це момент, коли навіть звичайн...
  • Praca i nauka – jak radzicie sobie z motywacją? Liczba postów: 1 Grupa: Pasje forum... Motywacja potrafi falować, niezależnie od tego, czy pracujemy zawodowo, czy się uczymy. Czasem pomaga dobra organizacja, a czasem rozmowa z innymi. Jakie macie....
  • Samochód dla rodziny Liczba postów: 124 Grupa: Pasje forum... W moim przypadku, gdy rozważałem zakup auta z zagranicy, często zaglądałem na ofertę firmy Bryki z Ameryki – https://www.brykizameryki.pl/ . Zajmują się importe...
  • Domowe wybielanie zębów – hit czy ryzyko? Liczba postów: 8 Grupa: Pasje forum... Jeżeli szukacie sprawdzonych usług stomatologicznych w Krakowie, to polecam Wam sprawdzić stronę, gdzie znajdziecie ofertę nowoczesnego gabinet stomatologiczny....
  • Poradnik wyboru produktów dla osób aktywnych fizyc... Liczba postów: 1 Grupa: Pasje forum... Osoby, które regularnie ćwiczą lub prowadzą aktywny tryb życia, potrzebują produktów higienicznych, które nie ograniczają ruchów. Wkładki sportowe czy cienkie p...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20529 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 188

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >