Skąd czerpiecie inspiracje aranżacyjne?

« Powrót do grupy: Porady i opinie

Stron: 3 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸

16 lutego 2014, 21:46

Zgadzam sie: good 0 bad

Jestem ciekawa, bo ja prawie wyłącznie z internetu i od znajomych, nawet myślę sobie, żeby stworzyć stronkę o urządzaniu własnego domu/mieszkania! To takie wciągające, no a z tego co piszą tutaj stworzenie stronki to bułka z masłem. :) Chodzi mi o taką z kategoriami w stylu "kuchnia w stylu orientalny", "sypialnia vintage" i wszystko inne co jest teraz trendy. Dobry pomysł Waszym zdaniem?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

20 lutego 2014, 10:32

czemu nie, pomyśl o blogu chociażby, ja oglądam katalogi meblowe przede wszystkim, ale też wlaśnie blogi o urządzaniu wnętrz, teraz szczególnie te poświęcone stylowi skandynawskiemu, ale nie tylko

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

20 lutego 2014, 23:33

ja czerpie inspiracje od producentow mebli, tak na prawde to oni kreuja trendy bo wspolpracuja z najlepszymi projektantami.

Zgłoś | Cytuj | Link

21 lutego 2014, 09:42

no ale sami też muszą skądś brać inspiracje, sądzę, że taki blog o urządzaniu wnętrz to super sprawa, jak ktoś jest pasjonatem

Zgłoś | Cytuj | Link

21 lutego 2014, 16:14

Przede wszystkim z for internetowych,dekoratorskich gdzie Użytkownicy wymieniaja się doświadczeniami,właśnie tam spotkamy najwięcej ciekawych pomysłów na wystrój swojego mieszkania.

www.Kociol.net.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

22 lutego 2014, 12:15

Najlepiej inspiracji szukać na blogach, serwisach społecznościowych lub w magazynach branżowych.Dobrym rozwiązaniem sa również programy do projektowania wnętrz np. takie jak ten dostęny pod adresem http://www.farbykabe.pl/program,kolory.html, gdzie możemy sprawdzić jak będą się komponować ze sobą kolory ścian.

Zgłoś | Cytuj | Link

23 lutego 2014, 20:39

Facebook kochani, facebook! https://www.facebook.com/decoroom.eu

Zgłoś | Cytuj | Link

24 lutego 2014, 23:20

hehe takie zamkniete kolo :D klient chce rozwiazanie wiec projektant mu je projektuje, pozniej to trafia do salonu i kazdy moze takie kupic. wiec najwiecej ma do powiedzenia projektant bo z najwieksza iloscia klintow sie spotyka i ma tysiace roznych pomyslow. w kreowaniu trendow meblarskich dobre sa bydgoskie meble

Zgłoś | Cytuj | Link

5 marca 2014, 20:49

Dobry projektant to indywidualne podejście, indywidualny projekt pasujący do układu mieszkania i oczekiwań klienta. Zresztą zerknijcie sami: www.decoroom.eu

Zgłoś | Cytuj | Link

19 marca 2014, 14:40

Ja inspiracje czerpię przede wszystkim z internetu, prasę wnętrzarską śledzę rzadziej. Zaglądam na kilka blogów i portali wnętrzarskich, ale ciekawe pomysły poddają również sami producenci różnorodnego wyposażenia wnętrz. Gdy urządzałam salon i szukałam oświetlenia natknęłam się na przykład na inspiracje na stronie Bri Top:

http://www.britop.pl/Inspiracje

Jeśli masz jakieś zaplecze wiedzy, to prowadzenie takiej stronki jest świetnym pomysłem :)

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 3 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Czy warto montowac rolety zewnętrzne? Liczba postów: 441 Grupa: Porady i op... Rolety zewnętrzne to też super opcja antywłamaniowa.
  • Potrzebny szklarz Liczba postów: 65 Grupa: Porady i op... Widziałem, że temat szklarzy często się przewija, zwłaszcza przy remontach. Trafiłem na stronę, gdzie znajdziecie usługi szklarskie, które mogą być pomocne w ró...
  • Zakupy przez internet Liczba postów: 544 Grupa: Porady i op... Oszczędzanie na zakupach online nie wymaga skomplikowanych działań. Wystarczy dostęp do aktualnych informacji o promocjach i umiejętność ich wykorzystania. Kluc...
  • Aranżacja biura Liczba postów: 406 Grupa: Porady i op... jeśli planuje zamawiać meble, warto zwrócić uwagę na to, z jakiego materiału będą wykonane. dobrze jest wymagać od wykonawców, żeby korzystali z płyt MPB – są w...
  • łóżko dziecięce Liczba postów: 181 Grupa: Porady i op... Na rynku dostępnych jest wiele łóżek dziecięcych, ale nie wszystkie oferują odpowiedni poziom jakości. Coraz więcej osób zwraca uwagę na materiały oraz wykonani...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20848 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 185

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >