Skórzany wypoczynek

« Powrót do grupy: Ciekawe pomysły

Stron: 3 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3

16 lutego 2014, 21:49

Zgadzam sie: good 0 bad

hm, ja wole takie sofy z ktorych ściaga się matrerial i można to wyprać

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

1 marca 2014, 15:02

Uwielbiam skórzane zestawy wypoczynkowe. Bardzo podobają mi się duże skórzane fotele oraz sofy, najlepiej w jakimś jasnym kolorze. Nie przepadam za czarnymi zestawami, bo według mnie, są one nieco przytłaczające i na pewno nie sprawdzą się w każdym salonie.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

3 marca 2014, 16:58

Użytkownik Więcławski napisał: No i kupiłem etap sofę jednak, ale zestaw modułowy, więc
sobie sam dobrałem poszczególne elementy, skóra brązowa

ja kupiła niestety kolor biały i podczas użytkowania kolor zrobił się nieciekawy :(

Zgłoś | Cytuj | Link

11 marca 2014, 16:02

Użytkownik wjakobs napisał:
ja kupiła niestety kolor biały i podczas użytkowania
kolor zrobił się nieciekawy :(

Niestety, ale białe meble nie zawsze wyglądają idealnie w salonie, kiedy codziennie się o nie ocieramy. Dlatego z jasnych odcieni polecam wybrać kawę z mlekiem.

Zgłoś | Cytuj | Link

12 marca 2014, 13:53

Użytkownik magda_gdy napisał: Uwielbiam skórzane zestawy wypoczynkowe. Bardzo podobają
mi się duże skórzane fotele oraz sofy, najlepiej w
jakimś jasnym kolorze. Nie przepadam za czarnymi zestawami,
bo według mnie, są one nieco przytłaczające i na pewno
nie sprawdzą się w każdym salonie.

adres
dla firmy

sprawdź sobie ofertę etap sofy, szczególnie modele w obiciu z naturalnej skóry, która kolory nie traci i nie zmienia

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

31 marca 2014, 20:37

no wlasnie, zgadzam sie z przedmowczynia. kwestia jest jakosci materialu jaki wybieramy, skora naturalna jak sie ja pielegnuje to nie ma prawa zmienic koloru, ale trzeba o nia dbac, bo nawet najlepsza z etap sofy nie wytrzyma jak bedzie poprostu zaniedbana

Zgłoś | Cytuj | Link

8 kwietnia 2014, 12:01

Użytkownik Więcławski napisał: sulej, jak kupujesz byle co to moze i Ci pęka, etap sofa to
porządna firma, a co do grzania w lecie, to nie stawiaj
sofy tam gdzie padają na nią promienie słoneczne
bezpośrednio i będziesz miał z głowy, litości

Zaraz ze kiepskie kupiłem, skad wiesz :P Kupiłem dobre, ale skóra ma to do siebie że jeśli jest długo używana to może sie coś z nią dziać i tyle

Zgłoś | Cytuj | Link

18 kwietnia 2014, 13:48

a z kolei nie uzywana moze tez sie zniszcyzc :D wiec wole chyba uzytkowac wiedzac ze jak sie zuzyla to od mojego tylka niz zeby stala i sie marnowala :D

Zgłoś | Cytuj | Link

22 kwietnia 2014, 06:34

zużycie a zużycie to też róznica, przecież lepiej jak się zużyje pow wielu latach użytkowania niż po roku od zakupu :)

Zgłoś | Cytuj | Link

3 października 2014, 16:29

Też racja,ale to tylko i wyłącznie kwestia raz materiału z jakiego bezie wykonany a dwa tego w jaki sposób będziemy dbać o swój komplet wypoczynkowy.

www.DeDekor.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 3 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Pomysł na wakacje Liczba postów: 717 Grupa: Ciekawe pom... Kompleksowe przygotowania do sezonu żeglarskiego obejmują nie tylko prace przy kadłubie, ale przede wszystkim dokładny przegląd takielunku i instalacji pokładow...
  • Farby kolorowe dla alergików Liczba postów: 319 Grupa: Ciekawe pom... Ciekawe rozwiązania
  • Mieszkanie Liczba postów: 60 Grupa: Ciekawe pom... Koncepcja miasta 15-minutowego, czyli takiego gdzie wszystko masz w zasięgu pięciu minut piechotą, zyskuje popularność również w Polsce. Nowe osiedla coraz częś...
  • Dodatki do domu jako prezent ślubny? Liczba postów: 39 Grupa: Ciekawe pom... Słuchajcie, wczoraj miałam okazję rozmawiać z koleżanką, która właśnie planuje swój ślub. Mówiła mi, że szuka inspiracji na zaproszenia i ogólnie na całą papete...
  • Elementy urządzeń przemysłowych Liczba postów: 33 Grupa: Ciekawe pom... I recently tried Chicken Road Uzbekistan and found it quite entertaining. The gameplay is simple but keeps you engaged, especially with the rising multiplier fe...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20985 użytkowników

Użytkownicy online (3)

gości: 513

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >
/* */