Skórzany wypoczynek

« Powrót do grupy: Ciekawe pomysły

Stron: 3 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3  ▸

24 września 2013, 07:50

Zgadzam sie: good 0 bad

I jak ta sofa wygodna?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

7 października 2013, 13:28

majka, bardzo wygodna i dobrze się komponuje s całym salonem, no ja jestem zadowolony, a jakość jest wysoka, takze jak najbardziej etap sofę polecam, nie polecam tylko zakupów mebli on-line

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

7 października 2013, 21:51

Są super wygodne te nory ktore ja mam. Warto je kupic naprawde. Na jakies posiadowki na piwo i inne to jak złoto. Polecam naprawde firme Etap Sofa.

Zgłoś | Cytuj | Link

8 października 2013, 15:00

blipka jakie nory? o czym Ty mówisz? możesz wypowiadać się o konkretnych modelach?

Zgłoś | Cytuj | Link

10 października 2013, 15:26

Skórzanego wypoczynku nie polecam, bo one zazwczaj po pewnym czasie albo sie przecierają, albo zaczynają pękać. Latem też są mało przyjemne bo przyklejają sie do ciała.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

10 grudnia 2013, 14:09

sulej, jak kupujesz byle co to moze i Ci pęka, etap sofa to porządna firma, a co do grzania w lecie, to nie stawiaj sofy tam gdzie padają na nią promienie słoneczne bezpośrednio i będziesz miał z głowy, litości

Zgłoś | Cytuj | Link

16 grudnia 2013, 13:36

Może to ekoskóra i dlatego pęka? Bo ta prawdziwa trzyma się latami,szczególnie jeżeli odpowiednio o nią zadbamy wiec tutaj raczej nie ma żadnego ryzyka pod tym względem.

www.PieceMans.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

6 stycznia 2014, 17:50

być może, w mojej etap sofie ja mam skórę naturalną

Zgłoś | Cytuj | Link

3 lutego 2014, 22:36

skore czy ekologiczna czy naturalna trzeba lubic, ja mam zestaw u siebie z ekologiczna i jak jest dobra to nie popeka, jak obicie jest jakiejsc marnej jakosci to bedzie szybko pekac, naturalna skora to w ogole inna polka. generalnie w etap sofie nie traficie na zaden bubel

Zgłoś | Cytuj | Link

4 lutego 2014, 20:24

buchu, dzięki za opinię, ale jednak eko skóra do naturalnej to ma się jak niebo a ziemia, ale przyznam ci rację, ze można trafić na dobre modele z eko skóry, z której ludzie są zadowoleni, swoją etap sofę akurat chwalę, bo nie mam problemów ani z pęknięciami, ani z naciągnięciem skóry, żadnych odbarwień i przetarć

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 3 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Pomysł na wakacje Liczba postów: 717 Grupa: Ciekawe pom... Kompleksowe przygotowania do sezonu żeglarskiego obejmują nie tylko prace przy kadłubie, ale przede wszystkim dokładny przegląd takielunku i instalacji pokładow...
  • Farby kolorowe dla alergików Liczba postów: 319 Grupa: Ciekawe pom... Ciekawe rozwiązania
  • Mieszkanie Liczba postów: 60 Grupa: Ciekawe pom... Koncepcja miasta 15-minutowego, czyli takiego gdzie wszystko masz w zasięgu pięciu minut piechotą, zyskuje popularność również w Polsce. Nowe osiedla coraz częś...
  • Dodatki do domu jako prezent ślubny? Liczba postów: 39 Grupa: Ciekawe pom... Słuchajcie, wczoraj miałam okazję rozmawiać z koleżanką, która właśnie planuje swój ślub. Mówiła mi, że szuka inspiracji na zaproszenia i ogólnie na całą papete...
  • Elementy urządzeń przemysłowych Liczba postów: 33 Grupa: Ciekawe pom... I recently tried Chicken Road Uzbekistan and found it quite entertaining. The gameplay is simple but keeps you engaged, especially with the rising multiplier fe...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20985 użytkowników

Użytkownicy online (3)

gości: 514

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >
/* */