Sokowirówka- jaka??

« Powrót do grupy: Sprzęt AGD i RTV

Stron: 6 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸  ▸▸

29 października 2012, 15:10

Zgadzam sie: good 0 bad

Witam:)
Rozglądam się po sklepach i zastanawiam się nad zakupem sokowirówki.
http://www.nokaut.pl/sokowirowki/
Uwielbiam świeżo wyciśnięte soki z warzyw i owoców, a w sklepach są one drogie i nie są aż tak smaczne jak własnoręcznie zrobione. Dlatego mam zamiar kupić jedno a porządne urządzenie na lata. Ale pytanko jakie ?? Możecie mi w tym pomóc ??

Ten post był edytowany przez sami26 dnia: 29 października 2012, 15:11
Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

14 grudnia 2012, 18:42

Polecam taką sokowirówkę

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

19 grudnia 2012, 16:34

Wybierając sokowirówki zwróć uwagę na tarcze tnące, stabilizator mocy, sito. Najlepiej gdy tarcze i sito wykonane są ze stali nierdzewnej,no i na odpowiednia moc.

Zgłoś | Cytuj | Link

28 stycznia 2013, 22:27

Masz jakieś widełki cenowe, a może to Bugatti VITA kolor Firma Bugatti to chyba najwyższa klasa AGD, na pewno starczy na długie lata

Zgłoś | Cytuj | Link

13 lutego 2013, 15:32

Za moich czasów królowała sokowirówka KATARZYNA :)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

29 lipca 2014, 09:39

Moim zdaniem warto jest zastanowić się nad porządną wyciskarką soków .Sam aktualnie posiadam sprzęt marki Hurom i bardzo sobie chwalę, Wyciskarka bardzo wysokiej jakości, można dzięki niej przyrządzić przepyszne soki.
Znacznie wygodniejsza niż manualna i marnuje się o wiele mniej owoców ponieważ jest dokładna. Tutaj można sobie przejrzeć poszczególne modele:
http://sklep.puregreen.pl/hurom - jest to sprzęt z wyższej półki, który dopiero co wkracza na rynek polski ale warto jest się zainteresować jeśli interesuje Was głównie jakość.

Zgłoś | Cytuj | Link

29 lipca 2014, 15:54

moim zdaniem lepsze są wyciskarki, ale możesz poczytać sobie ten poradnik http://www.morele.net/wiadomosc/jak-wybrac-so kowirowke-i-wyciskarke/454/

Zgłoś | Cytuj | Link

10 sierpnia 2014, 10:56

Ja mam zelmera i spisuje się dobrze. Wyciska dokładnie soki, niewiele owoców się marnuje.

Zgłoś | Cytuj | Link

12 sierpnia 2014, 06:45

Ja aktualnie korzystam z tego modelu sokowirówki:
http://najtaniej.co/produkt/sokowirowki/elect rolux-esf2000.html marki Electrolux
Może nie jest to najtańszy produkt niemniej dobrze działa, soki to zupełnie inna jakość niż kupowane w tradycyjnych sklepach .Bardzo smaczne, zdrowe. Szczególnie teraz kiedy jabłka są tanie można przyrządzać je codziennie.
Warto jest sobie porównać ceny przeróżnych produktów w takiej porównywarce .Co jak co ale ceny mogą być naprawdę różne i jednak warto nie dać się oszukać ;)

Zgłoś | Cytuj | Link

1 grudnia 2014, 20:51

Użytkownik maria_zz napisał: Za moich czasów królowała sokowirówka KATARZYNA :)Pamiętam tą sokowirówkę, stałam w długiej kolejce żeby ją zakupić, miała dużo minusów, miedzy innym głośna praca, niewygodne mycie itp Całe szczęście teraz są dostępne wyciskarki, które nie tylko działają cicho, łatwo je utrzymać w czystości, ale soki z dzisiejszych wyciskarek są o wiele bardziej wartościowe niż te robione w poczciwej KATARZYNIE.Moim rodzicom na święta chcemy zrobić prezent w postaci wyciskarki, chcemy kupić wyciskarkę pionową taką jak te http://sokowo.pl/wyciskarki-pionowe, ponieważ zajmuje mniej miejsca i jest wygodna w obsłudze.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 6 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Tłumaczenie instrukcji obsługi Liczba postów: 184 Grupa: Sprzęt AGD... Ogólnie same tłumaczenia są bardzo ważne i myślę, że także całkiem istotne jest to z jakiego języka obcego chcemy je zlecić. W każdym razie ja polecam od razu k...
  • Klimatyzacja Liczba postów: 15 Grupa: Sprzęt AGD... Coraz więcej osób decyduje się na klimatyzację nie tylko latem, ale również do dogrzewania pomieszczeń w chłodniejsze dni. Nowoczesna klimatyzacja ma wiele funk...
  • Prototyp obudowy elektronicznej Liczba postów: 2 Grupa: Sprzęt AGD... Proces jest prostszy niż się wydaje. Wrzucasz plik, dostajesz wycenę zazwyczaj tego samego albo następnego dnia, akceptujesz i po kilku dniach masz gotową część...
  • Sprzęt AGD Liczba postów: 186 Grupa: Sprzęt AGD... Ze swojej strony mogę Wam polecić usługi, z których sam skorzystałem i jestem bardzo zadowolony. Jeżeli szukacie firmy z Krakowa lub okolic, która oferuje kompl...
  • Jakie głośniki Liczba postów: 29 Grupa: Sprzęt AGD... Jeśli ktoś pyta jakie głośniki wybrać, to zawsze odpowiadam, że wszystko zależy od potrzeb, bo inne będą do mieszkania, inne na działkę czy imprezy. Wśród tańsz...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20985 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 95

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >
/* */