Sprzęt AGD

« Powrót do grupy: Sprzęt AGD i RTV

Stron: 14 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  5 6 7 8 9  ▸  ▸▸

28 kwietnia 2019, 09:04

Zgadzam sie: good 0 bad

Sprzęt lubi też się psuć. Taka jest kolej rzeczy, kiedy się go użytkuje. Dobrze więc jest wiedzie, gdzie można zgłosić usterkę. A na pewno do firmy https://www.restartagd.pl/miasto/naprawa-agd- sosnowiec/ warto się odezwać. Oni jak najszybciej zareagują i podeślą do was odpowiedniego fachowca.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

3 maja 2019, 10:52

U mnie po remoncie AGD podłączali panowie z firmy http://serwisagd.wroclaw.pl/firma. Oni działają na terenie całego Wrocławia i okolic. Oferują też serwis urządzeń AGD.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

13 maja 2019, 17:35

Owszem lubi sie psuć to się nazywa złośliwość rzeczy martwych. Jednak jak postawisz na solidną markę to jakakolwiek usterka nie nastąpi tak szybko. Ja bynajmniej z takiego założenia wychodzę i dlatego teraz przy zakupie ekspresu wolałem postawić na jakość i dlatego wybrałem https://www.superwnetrze.pl/ekspres-kolbowy-the-barista-expr ess-sage-ses875bss-srebrny,t200424.html jak widać to jedna z lepszych marek, a cena w porównaniu z innymi jest bardzo przystępna.

Zgłoś | Cytuj | Link

22 maja 2019, 10:35

Dobre urządzenia robi electrolux, niedawno kupiłam ich zmywarkę. Wybrałam model z technologią air dry, dzięki temu naczynia są idealnie suche, zmywarka sama się po myciu lekko otwiera i wszystko się ładnie dosusza, bez zacieków. Na krótkim programie pół godzinnym można umyć w 60 stopniach idealnie, jak mam gości i muszę szybko ogarniać sprawę naczyn to właśnie na tym programie myję

Zgłoś | Cytuj | Link

24 maja 2019, 10:07

Też się zastanawiam nad zmywarką Electroluxa. A jest w miarę cicha? Bo to dla mnie ważne.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

24 maja 2019, 21:54

Według mnie cicho, nie raz śpię w salonie przed tv a mam salon z aneksem i czasami zostawiam tryb eko i mi tam szumi w tle i jakoś mi to specjalnie nie przeszkadza. Naczynia nie tłuką bo kosze są bardzo solidnie zamontowane i mają dobre prowadnice.

Zgłoś | Cytuj | Link

28 maja 2019, 09:35

Co do sprzętu AGD ciekawe rzeczy odnośnie porad przy wyborze można znaleźć na PaniAgd.pl, a dodatkowo mamy tam konfigurator AGD, który pozwoli nam w prosty sposób dobrać sprzęt do różnych celów.

Zgłoś | Cytuj | Link

16 lipca 2019, 13:47

Jeżeli właśnie chcemy pozbyć się jak najszybciej starego sprzętu RTV czy AGD to najlepiej jest współpracować z doświadczonym skupem. Tu z własnego doświadczenia mogę zarekomendować kontak t z http://www.skupzlomu-elektroniki.pl/

Zgłoś | Cytuj | Link

21 lipca 2019, 20:45

Myślę że tak, stąd jej nazwa

Zgłoś | Cytuj | Link

3 sierpnia 2019, 17:09

Mi zależy tylko by sprzęt się nie psuł

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 14 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  5 6 7 8 9  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Tłumaczenie instrukcji obsługi Liczba postów: 208 Grupa: Sprzęt AGD... Ogólnie same tłumaczenia są bardzo ważne i myślę, że także całkiem istotne jest to z jakiego języka obcego chcemy je zlecić. W każdym razie ja polecam od razu k...
  • Klimatyzacja Liczba postów: 17 Grupa: Sprzęt AGD... Klimatyzacja kojarzy się głównie z chłodzeniem, ale coraz częściej mówi się o niej w szerszym kontekście komfortu powietrza w domu. Sama klimatyzacja nie zastąp...
  • Okap bez komina wentylacyjnego Liczba postów: 4 Grupa: Sprzęt AGD... Przy okapie bez komina wentylacyjnego sporo zależy od tego, czy mówimy o pochłaniaczu (z filtrem) czy okapie z wyrzutem powietrza. Jeśli nie ma przygotowanego k...
  • Dobra lodówka - jaka Liczba postów: 7 Grupa: Sprzęt AGD... Polecam poczytać więcej o sprzętach Electroluxa. Jeśli chodzi o lodówkę to najlepsza moim zdaniem będzie seria MultiSpace. Są to przestronne lodówki do zabudowy...
  • Jakie głośniki Liczba postów: 29 Grupa: Sprzęt AGD... Jeśli ktoś pyta jakie głośniki wybrać, to zawsze odpowiadam, że wszystko zależy od potrzeb, bo inne będą do mieszkania, inne na działkę czy imprezy. Wśród tańsz...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 21147 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 382

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >
/* */