Sprzęt AGD - czy warto kupować ze sklepów internetowych?

« Powrót do grupy: Sprzęt AGD i RTV

Stron: 7 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4 5  ▸  ▸▸

19 października 2011, 15:31

Zgadzam sie: good 0 bad

I jeszcze jak sie daje rekalmy na forach ;P :P

co do wyboru przez neta jest wiekszy tak ale tez ja osobiscie wole zob. towar zanim go kupie ;)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

20 października 2011, 13:54

No właśnie bo już tacy jesteśmy że nie za bardzo ufamy nie widząc na żywo towaru, z jednej strony nie ma co się dziwić bo dużo ludzi zostało oszukanych

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

20 października 2011, 15:50

No jeżeli chodzi do elektroniki to w sumie znajac parametry i bawiąc sie nim gdzies w sklepie to kupuje ale reszte nie ;P

Zgłoś | Cytuj | Link

24 października 2011, 16:29

Post do tych osób, które się nie mogą zdecydować, który model odkurzacz kupić: Ja ze swojej strony zdecydowanie polecam odkurzacz bezworkowy, tylko taki z już bardziej zaawansowanym systemem opróżniania – np. jednoprzyciskowym, bo te pierwsze modele to troszeczkę niewygodne były do opróżniania właśnie.

Zgłoś | Cytuj | Link

30 października 2011, 11:41

Krysyla, to chyba nie ten wątek ;-)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

14 listopada 2011, 15:01

ja od lat kupuje w sklepach internetowych i ich największą zaleta jest, że jest tam po prostu taniej, wystarczą dwa kliknięcia i juz kupione, nie trzeba spędzać całych dni w tych wielkich sklepach , poza tym sprzęt przychodzi do domu, co tez jest bardzo wygodne, ja uważam, że bardzo tanim sklepem ze sprzętem agd jest sklep magicznaplaneta.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

18 stycznia 2012, 13:57

Jeżeli cena za przesyłkę równoważy cenę nie ma sensu kupowania przez internet

Zgłoś | Cytuj | Link

18 stycznia 2012, 16:12

Nie wydaje mi się żeby ceny wysyłki były aż tak wygórowane, no ale mogę się mylić wiem że dwa lata temu kupując lodówkę za dostawę płaciłem 40 zł

Zgłoś | Cytuj | Link

20 stycznia 2012, 10:50

Z tego co wiem, nie sa takie wysokie, zresztą zawsze przy zakupie masz podaną kwotę dostawy.

Zgłoś | Cytuj | Link

21 stycznia 2012, 17:53

Racja, poza tym wiele sklepów umożliwia odbiór osobisty... Nie zawsze jest bezpłatny, ale wychodzi taniej niż normalna przesyłka

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 7 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4 5  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Tłumaczenie instrukcji obsługi Liczba postów: 187 Grupa: Sprzęt AGD... Ogólnie same tłumaczenia są bardzo ważne i myślę, że także całkiem istotne jest to z jakiego języka obcego chcemy je zlecić. W każdym razie ja polecam od razu k...
  • Klimatyzacja Liczba postów: 15 Grupa: Sprzęt AGD... Coraz więcej osób decyduje się na klimatyzację nie tylko latem, ale również do dogrzewania pomieszczeń w chłodniejsze dni. Nowoczesna klimatyzacja ma wiele funk...
  • Prototyp obudowy elektronicznej Liczba postów: 2 Grupa: Sprzęt AGD... Proces jest prostszy niż się wydaje. Wrzucasz plik, dostajesz wycenę zazwyczaj tego samego albo następnego dnia, akceptujesz i po kilku dniach masz gotową część...
  • Sprzęt AGD Liczba postów: 186 Grupa: Sprzęt AGD... Ze swojej strony mogę Wam polecić usługi, z których sam skorzystałem i jestem bardzo zadowolony. Jeżeli szukacie firmy z Krakowa lub okolic, która oferuje kompl...
  • Jakie głośniki Liczba postów: 29 Grupa: Sprzęt AGD... Jeśli ktoś pyta jakie głośniki wybrać, to zawsze odpowiadam, że wszystko zależy od potrzeb, bo inne będą do mieszkania, inne na działkę czy imprezy. Wśród tańsz...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20985 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 216

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >
/* */