Stara cegła na ścianie

« Powrót do grupy: Ciekawe pomysły

Stron: 12 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  4 5 6 7 8  ▸  ▸▸

30 grudnia 2014, 13:50

Zgadzam sie: good 0 bad

Osobiscie bardzo polecam płytki ceglane ze stronki www.ceglanewnetrze.pl. Jest tam spory wybór płytek, które fajnie nadają się do wnętrz.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

7 stycznia 2015, 16:18

Jeżeli do takiej starej cegły ozdobnej na ścianie dopasujemy też odpowiedni zestaw mebli pod względem kolorystycznym,to moim zdaniem całość może stworzyć bardzo fajny i oryginalny styl.

Decolab24.pl

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

4 lutego 2015, 16:13

Mysle ze wato tez dodac coś co z pewnością spełni Wasze oczekiwania jesli chodzi o wybor wszelkiego rodzaju białej cegły http://www.decomania.pl/pl/c/Efekt-biala-cegla/2089
Wybór tutaj jest imponujący.

Zgłoś | Cytuj | Link

5 lutego 2015, 08:30

Cegła to fajny materiał na wykończenie domów i mieszkań. Jak się ją umiejętnie położy nawet na jednej ścianie to od razu się zmienia w ogóle pomieszczenie. Ja robiłem taką cegłę u siebie w mieszkaniu. Jak się do tego doda oświetlenie, meble, a przede wszystkim fajne stylowe lustro w ramie, to jest super. Takie lustro na przykład od www.zakladszklarski.com.pl – robione w stylowej dębowej ramie.

Zgłoś | Cytuj | Link

3 marca 2015, 21:34

Cegła sama w sobie jest ok, ale taka jej ilość jak na drugim zdjęciu jest wg mnie przesadzona i przytłacza to wnętrze.

http://www.decoroom.eu/

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

6 marca 2015, 13:35

Ktoś z Was ma za sobą taką robotę i może napisać ile mu to zajęło oraz ile musiał na to wydać?

Zgłoś | Cytuj | Link

13 marca 2015, 10:36

To ile wydasz na cegłę ozdobną zależy tylko i wyłącznie od dwóch rzeczy: od tego na jaki materiał,wzór się zdecydujesz oraz jaki jest metraż samej ściany. Przyznam,że powyższe zdjęcia są naprawdę bardzo ładne,stylowe.

www.KamilaMeble.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

17 marca 2015, 17:19

przecież mieszanie stylu nowoczesnego z takim kawałkiem ściany może być bardzo oryginalne

Zgłoś | Cytuj | Link

20 marca 2015, 12:16

Zgadzam się i również jestem zdania,ze te style spokojnie można ze sobą połączyć,do starej cegły na scianie w czerwonym kolorze proponuję jasne lub szare dodatki.

www.Decolab24.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

20 marca 2015, 19:07

Jasny kolor przy tak pozornie ciężkich materiałach na pewno jest dobra koncepcją.

http://www.decoroom.eu/

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 12 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  4 5 6 7 8  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Zakładanie firmy Liczba postów: 6 Grupa: Ciekawe pom... Planowanie efektywnej rekrutacji to kluczowy element w rozwijaniu każdej firmy. Profesjonalne podejście do poszukiwania talentów może znacząco zwiększyć szanse....
  • Zastanawiam się nad zamówieniem mebli na wymiar Liczba postów: 6 Grupa: Ciekawe pom... Przy wyborze firmy do mebli na wymiar kluczowe jest dokładne sprawdzenie opinii i portfolio, doświadczenia na rynku oraz referencji od poprzednich klientów, a t...
  • myślę o kupnie eleganckich kalendarzy Liczba postów: 1 Grupa: Ciekawe pom... Cześć wszystkim, myślę o kupnie eleganckich kalendarzy dla zespołu jako prezent świąteczny. Chcę, żeby były nie tylko ładne, ale też naprawdę przydatne w pracy....
  • Gładzie robić czy nie? Liczba postów: 2 Grupa: Ciekawe pom... Kwestia gustu grunt napewno. Co do gładzi, kto co chce, może mąż chce lustro na ścianie. To już indywidualna sprawa, moja żona chce Tynki CW. Bez gładzi, chce ś...
  • Wyposażenie kuchni Liczba postów: 501 Grupa: Ciekawe pom... Zainteresowanym tematem mogę polecić stronę https://gastromania.pl/kotly-gastronomic zne , na której znajdziecie ofertę mojego ulubionego sklepu internetowego Ga...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20464 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 371

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >