Stropy Firmy Dennert

« Powrót do grupy: Robimy stropy i podłogi

23 stycznia 2008, 13:07

Zgadzam sie: good 0 bad

Dennert udoskonala obróbke wstępną od strony produkcyjnej, budowa ekologiczna i opieka nad inwestorem jest na najwyszym poziomie.

Produkcja materiałów budowlanych od stopnia prefabrykacji do planowanego montażu umeblowania czy też nowoczesnych systemów ściennych, są właściwie jednynmi z nielicznych punktów aktualnej produkcji Firmy Dennert.
Razem z kompletnym pakietowym serwisem Dennert prezentuje dzisiejszym inwestorom nowe spektrum ułsug,które to sprosta każdym wymaganiom.

Dennert Stropy:
Dennert DX masywny strop prefabrykowany jest najwyżsej klasy stropem kondygnacyjnym.
Obojętnie czy z okrągłymi czterokątnymi lub wielokątnymi wydrążeniami lub zakończeniami.
Dennert koncypuje dokładnie także najbardziej ekstrawaganckie zarysy na nowoczesnych na nowoczesnych systemach CAD.
Swoją moc udawadnia nasz Strop na placu budowy.
-W takcie minutowym montowane są elementy stropu przez doświadczony team montażowy Dennerta.
-bez deskowania,bez podpierania,bez betonu i bez drogiego dżwigu.
Tylko dwóch pracowników i trochę zalewy betonowej jest potrzebna do złaczenia płyt i wieńnca i praca na budowie może zostać przez Państwa kontynuowana.

Przy zainteresowaniu lub pytaniach do naszych produktów prosimy o kontakt.
Strona Internetowa: www.dennert.pl

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

23 stycznia 2008, 15:17

Zgadzam sie: good 0 bad

Muszę przyznać, że na początku sam w to nie wierzyłem. Mimo wszystko zdecydowałem się po rozmowie z przedstawicielem. Byłem wielce zaskoczony jak szybko i fachowo firma zajęła się moją inwestycją. Po podpisaniu umowy w ciągu tygodnia firma Dennert była już u mnie na budowie ze swoją ekipą. Gotowy strop został położony po dwóch godzinach. Nie musiałem czekać z murarką. Mogłem od razu zacząć dalszą pracę.
Naprawdę firma Dennert ma tak wielkie doświadczenie i tak duży wybór asortymentu, że budowanie z ta firmą to sama przyjemność i oszczędność na czasie.
Godne polecenia.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Jaka podłoga do kuchni? Liczba postów: 235 Grupa: Robimy stro... Na stronie https://epanele24.pl znajdziecie portal informacyjny eDom, który poświęcony jest tematyce domu, budownictwa, remontów i wykończenia wnętrz. Szczegóło...
  • Panele Liczba postów: 160 Grupa: Robimy stro... Polecam Wam wszystkim sprawdzić stronę, na której znajdziecie sklep internetowy Podłogi24 - quickstep sklep internetowy , który w ofercie posiada panele winylow...
  • Podłogi Liczba postów: 274 Grupa: Robimy stro... A co powiecie o podłogach panelowych oraz bambusowych z drewna egzotycznego? Bo moim zdaniem prezentują się równie fajnie i ciekawie, są ponadczasowe ,a ich sze...
  • Ocena stanu stropu przed wylaniem nowej wylewki Liczba postów: 16 Grupa: Robimy stro... Dzień dobry, Robię generalny remont na poddaszu 22 letniego domu parterowego o powierzchni poddasza 140mkw po podłodze, dachu wielospadowym ze słupami i dachów...
  • Grunt na posadzkę Liczba postów: 32 Grupa: Robimy stro... Szanowny Panie, Zastosowanie gruntu niesie za sobą wiele korzyści. Grunt sprawia, że powierzchnia jest bardziej stabilna, wolna od zanieczyszczeń, charakteryzuj...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 21141 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 237

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >
/* */