Tanie domy szkieletowe

« Powrót do grupy: Innowacje w budownictwie

Stron: 5 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  2 3 4 5  ▸

7 września 2015, 09:52

Zgadzam sie: good 0 bad

O kosztach domu decyduje nie tylko jego powierzchnia i rodzaj materiału, ale
przede wszystkim system grzewczy.
W nowoczesnych budynkach nie zakłada się centralnych systemów grzewczych.
Najniższe koszty ogrzewania uzyskamy stosując system decentralny.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

14 września 2015, 19:25

widze nawet w swojej okolicy, ze tego rodzaju domki sa coraz bardziej popularne, ale mi się jednak bardziej kojarzą z domkiem sezonowym. Nie wiem czy taki domek nadaje się na kilka pokolen, ale wychdzi tanio i można go szybko pobudowac

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

14 września 2015, 23:53

Solidnie zbudowane domy szkieletowe mogą służyć kilkadziesiąt lat.
Dla tych co chcą budować domy wielopokoleniowe, polecałbym materiały tradycyjne.

Zgłoś | Cytuj | Link

23 września 2015, 14:40

mysle, ze domy szkieletowe to fajne rozwiazanie. Jakby co to w www.srubywkrety.pl znajdziesz przydatne narzedzia do mocowan i budowy. No i koniecznie zwroc uwage na system ocieplania - dzieki dobrze dobranemu mozna sporo zaoszczedzic

Zgłoś | Cytuj | Link

26 kwietnia 2016, 15:50

mozna to fajnie rozegrać, przykładem może być np firma http://ligar.pl/. U nas stoją dwa takie drewniane domki szkieletowe i pod względem obecnej technologii wydaje się to być naprawdę fajnym rozwiązaniem.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

26 maja 2017, 14:28

Zdecydowałem się w ubiegłym roku na dom szkieletowy z drewna i nie żałuję. Proste, szybkie i równie skuteczne rozwiązanie, a przy tym korzystniejsze cenowo. Dostaliśmy też w ramach zakupu darmowe pozwolenie na budowę, co moim zdaniem jest dość atrakcyjnym rozwiązaniem. Nie trzeba już ściagać takich domów z Findladii czy Szwecji skoro u nas też firmy produkują. Ja kupiłem taki dom szkieletowy od http://ligar.pl/

Zgłoś | Cytuj | Link

28 czerwca 2017, 14:47

jestem zainteresowana budową domu szkieletowego. chciałabym by dom był do powierzchni 140 m z garażem jednostanowiskowym bądź bez. jakie są szacunkowe koszta domu w ssz?

Zgłoś | Cytuj | Link

15 listopada 2017, 20:26

Myślę, że dobrą ofertę znajdziecie tutaj http://www.stolhaus.pl/domy-szkieletowe - polecam!

Zgłoś | Cytuj | Link

9 grudnia 2017, 08:53

a jaka to innowacja jest

Ten post był edytowany przez lokij443 dnia: 10 grudnia 2017, 15:53
Zgłoś | Cytuj | Link

4 stycznia 2018, 14:55

Domy szkieletowe mogą być tanie i dobrze wykonane ale trzeba znaleźć firmę, która się tym profesjonalnie zajmuje. Od siebie mogę wam polecić www.myfuturehouse.pl Budują tanie domy szkieletowe, które są bardzo solidnie wykonane.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 5 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  2 3 4 5  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• PRAWO JAZDY Liczba postów: 37 Grupa: Innowacje w... Ostatnio trafiłem na fajną ofertę dla tych, którzy chcą przypomnieć sobie zasady jazdy i manewrowania autem po dłuższej przerwie bez jazdy za kierownicą. Na htt...
  • Grafik komputerowy Liczba postów: 13 Grupa: Innowacje w... Odpowiednio wyposażona pracownia komputerowa to inwestycja w przyszłość uczniów. W łódzkich szkołach coraz częściej pojawiają się nowoczesne zestawy komputerowe...
  • Jaki jest najbardziej wydajny kolektor sloneczny ? Liczba postów: 84 Grupa: Innowacje w... .
  • Dom energooszczędny Liczba postów: 179 Grupa: Innowacje w... Z praktyki znajomych: dodatkowa mała łazienka przy wejściu często ratuje poranki. W kartach projektów na archon.pl/projekty-domow łatwo wyszukać układy z WC na....
  • Osuszanie mieszkań- co radzicie ? Liczba postów: 40 Grupa: Innowacje w... Zawilgocenie ścian często zaczyna się niewinnie. Najpierw widać jedynie lekko odchodzącą farbę lub zapach stęchlizny. Dopiero później pojawiają się wykwity pleś...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20309 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 164

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >