offline ArtDeVivre_pl majster
|
|
|
| |
| Reklamy Google | |
Gość: boro56 praktykant |
Wiecie, że istnieją różne rodzaje tapet? Każdą z nich inaczej się zakłada. Właśnie dlatego warto sobie zerknąć tutaj http://www.majsterdamian.pl/tapetowanie-porad y/wspolne-tapetowanie/ . Jest tam wiele cennych informacji i porad, z którymi warto się zapoznać. Dzięki temu podejmiemy słuszną decyzję. |
|
| |
| Reklamy Google | |
offline gabon fachowiec
|
Samo tapetowanie nie jest specjalnie trudne, ale za pierwszym razem idealnie na pewno nie będzie. Radzę przede wszystkim ten kierunek - http://tapetuj.pl/ Czyli bez pochopnego kupowania, raczej szukanie z zachowaniem zdrowego rozsądku. W sieci będzie taniej i wszystko macie pokazane. Sklep stacjonarny nie jest w stanie tego zapewnić. |
|
| |
offline MebleJeziorny.pl majster
|
|
|
| |
Gość: MichaelTes praktykant |
|
|
| |
| Reklamy Google | |
|
|
| |
Gość: Charlesatmox praktykant |
|
|
| |
offline budowniczymichal fachowiec
|
|
|
| |
|
|
| |
Gość: Brettcog praktykant |
|
|
|
Tapetowanie
«
Powrót do grupy: Porady i opinie
Ostatnio na forum
- Jak wybrać kolor do sypialni? Czym się kierować? Liczba postów: 38 Grupa: Porady i op... Hmm, ja tylko powiem tak - do małej sypialnie koniecznie jasne kolory. Ciemne przytłaczają w małych wnętrzach.
- Jaki pomysł na sypialnie Liczba postów: 227 Grupa: Porady i op... Szanowny Panie, Przed aplikacją farby gruntowanie jest konieczne. Może Pan do tego wykorzystać grunt szybkoschnący Śnieżka Acryl-Putz GR43 Pro. Grunt zwiąże kur...
- gdzie znaleźć ciekawe pomysły na aranżacje salonu Liczba postów: 120 Grupa: Porady i op... Zawsze uważałam, że to właśnie drobiazgi tworzą prawdziwą, domową atmosferę, w której każdy czuje się bezpiecznie i dobrze. Na wiosnę postanowiłam nieco odśwież...
- maszyny do pakowania Liczba postów: 117 Grupa: Porady i op... Ze swojej strony mogę Wam wszystkim polecić ofertę, z której sam skorzystałem i jestem bardzo zadowolony. Jeżeli szukacie sprawdzonego producenta maszyn przemys...
- Praca dla Kierownika Projektu w Poznaniu Liczba postów: 44 Grupa: Porady i op... Według mnie przede wszystkim praca powinna dawać satysfakcję i jednocześnie być dobrze wynagradzana. Też trudno pracować w warunkach, kiedy jesteście ciągle ata...