Telefonia internetowa

« Powrót do grupy: Robimy instalację elektryczną

4 grudnia 2014, 12:59

Zgadzam sie: good 0 bad

Hej!

Co myślicie o korzystaniu z VoIP? Sama zastanawiam się na instalacją czegość takiego, ale nie mam pojęcia czy mi się to sprawdzi. Chcę zamówić darmowe demo z VoIP Gliwice, bo fajnie jest się przekonać w praktyce jak działa VoIP, w dodatku sama oferta wydaję mi się interesująca. Mieliście może już styczność z telefonią internetową? Możecie coś poradzić tutaj?

Pozdrawiam

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

5 grudnia 2014, 21:07

Najlepiej do nich zadzwonić. Chętnie dają testy (demo) bo wiedzą że VoIP dla niektórych jest "czarną magią". Też doradzą co i jak. W razie pomocy, pracuje tam b. kompetentny pan, który potrafi wyczajić problemy na odległość.

Już jestem rok z nimi i mogę polecić.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

19 stycznia 2015, 10:21

Polecam wam plebis.eu tam kupicie telefon

Zgłoś | Cytuj | Link

22 maja 2015, 10:03

Ja ostatnio przeglądałem ofertę http://www.spikon.pl/operator-voip/ i Jestem jak najbardziej za voip. Jeśli chcesz mieć telefonie internetową to się nawet nie zastanawiaj. sporo zaoszczędzisz. Telefonia komórkowa jest o wiele droższa. ja jestem zdania, ze nie ma co przepłacać.

Zgłoś | Cytuj | Link

2 października 2018, 14:46

Też uważam, że telefonia internetowa jest świetną opcją :) Jak ktoś nie wie o co chodzi, to na https://dzinga.com/pl/blog/cloud-technologies /voip-vs-business-phone/ jest naprawdę rzetelny artykuł o tym, czym się różni zwykły smartfon od telefonu VoIP. A to warto wiedzieć! Telefonia VoIP jest moim zdaniem dużo lepsza od tej tradycyjnej.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

2 stycznia 2019, 19:29

Idealnym rozwiązaniem jest zakup usługi telefonii internetowej VoIP. www.esiptel.pl/co-to-jest-voip.html. Firma Univel to sprawdzony dostawca takoch usług. Posiadają duże doswiadczenie, dobre i sprawdzone narzędzie zapewniające rzetelne wykonywanie usług.

Ten post był edytowany przez dnia: 2 stycznia 2019, 19:31
Zgłoś | Cytuj | Link

22 stycznia 2019, 14:58

jak cenowo wygladają takie usługi w porównaniu z tradycyjnymi rozwiązaniami.

Zgłoś | Cytuj | Link

25 stycznia 2019, 10:54

Odnośnie do pytania o naprawę iphona to ja polecam bardzo ich zarówno pod względem jakości jak i cen http://www.imaster.com.pl/ naprawdę warto im powierzyc wykonanie zlecenia bo zajmują się zarówno diagnostyką usterki jak i jej kompleksową naprawą, co dla mnie jest naprawdę bardzo istotne. Kolejna kwestia to terminy, nie dość że ich dotrzymują to jeszcze są bardzo ok

Zgłoś | Cytuj | Link

29 stycznia 2019, 09:12

Usługi tego typu gwarantuje też firma Super Voip, którą mogę każdemu polecić. Korzystamy u nas w firmie i zdecydowanie się na taką technologię to był strzał w dziesiątkę.

Zgłoś | Cytuj | Link

29 listopada 2019, 05:15

Telefonia internetowa w firmie to obecnie najlepsze możliwe rozwiązanie. Z tego co się orientuje to bardzo dobrą ofertę ma ta firma na swoją centralę wirtualną pbx https://focustelecom.pl/focus-pbx/. Jak jeszcze nie znacie to koniecznie warto wypróbować wersji demo. Taka centrala daje ogromne możliwości, ułatwia i usprawnia obsługę klientów wszystkimi kanałami dostępu. Do obsługi jest potrzebny tylko komputer z dostępem do internetu i telefon. Albo aplikacja i słuchawki z mikrofonem. Sami pracownicy też docenią na pewno zmianę. W jednym miejscu będą mieć wszystkie informacje na temat sprawy klienta. I będą mogli nagrywać na dysku w chmurze wszystkie rozmowy, bez limitów.

Zgłoś | Cytuj | Link

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• ogrzewanie elektryczne Liczba postów: 12 Grupa: Robimy inst... Czy grzejnik łazienkowy na podczerwień może być jedynym źródłem ciepła w łazience? Mam pomieszczenie około 6 m² i zastanawiam się, czy takie rozwiązanie wystarc...
  • Kawały o elektrykach Liczba postów: 8 Grupa: Robimy inst... Kapral wchodzi wieczorem do sypialni rekrutów i pyta: - Który z was był w cywilu elektrykiem? - Ja! - zgłasza się jeden z żołnierzy. - W porządku. Jesteś odpowi...
  • jaki przewód do internetu, tv i telefonu? Liczba postów: 47 Grupa: Robimy inst... Dla tych, którzy planują zakup laptopa do 4000 zł w 2025 roku – polecam zajrzeć na https://www.wybieramlaptopa.pl/porady/18 80-jaki-laptop-do-4000-zl. To konkret...
  • Usługi elektryczne Liczba postów: 78 Grupa: Robimy inst... Prace elektryczne wymagają nie tylko odpowiednich kwalifikacji, lecz także doświadczenia oraz znajomości aktualnych przepisów. Niewłaściwie wykonana instalacja....
  • Obejmy do rur Liczba postów: 9 Grupa: Robimy inst... Świetną firmą która oferuje wysokiej jakości produkty jak m.in. metalowe opaski, obejmy montażowe SVS, obejmy zabezpieczające złącza STORZ, obejmy mostkowe typ....

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20737 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 219

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >