offline adzia praktykant
|
|
|
| |
| Reklamy Google | |
offline roboczogodzina doświadczony
|
Ja mam taki dom i jestem z niego bardzo zadowolony. Wszyscy znajomi, którzy mnie odwiedzają mówią mi, że zazdroszczą mi tego domu :) |
|
| |
| Reklamy Google | |
Gość: do9rra praktykant |
|
|
| |
Gość: stan98 praktykant |
Co do zalet,to domy drewniane nie wymagają częstych konserwacji i napraw, a poza tym taki dom jest doskonałym izolatorem i klimatyzatorem! Nasz postawiła firma http://www.domtop.pl/ i myślę,że będzie mam służył przez długie lata. |
|
| |
Gość: Piotr praktykant |
uważam że największą zaletą domu z drewna jest taka że długo trzyma ciepło w pomieszczeniu a minusem jest że długo się nagrzewa żeby w pomieszczeniu było ciepło polecam market chemko bo mają na miejscu mieszalnię farb i tynków mają duży wybór artykułów budowlanych chemii budowlanej artykułów szlifierskich ściernych metalowych i wiele innych artykułów mają miłą i fachową obsługę miejscowy transport i stronę www.chemko.com.pl www.chemko.pl |
|
| |
| Reklamy Google |
Wady i zalety domu z drewna
«
Powrót do artykułu: Wady i zalety domu z... | «
Powrót do grupy: Budowa i remont
Ostatnio na forum
- Papa czy membrana? Zanim wybierzesz, zadaj właściw... Liczba postów: 1 Grupa: Budowa i re...
- Brukarz. Praca warta uwagi. Liczba postów: 39 Grupa: Budowa i re... Praca warta uwagi to nie tylko dobra stawka, ale też atmosfera, możliwości rozwoju i poczucie, że ktoś po drodze zadbał o dopasowanie oferty do konkretnej osoby...
- Bezkluczowy dostęp, pełna kontrola – jak zamienić... Liczba postów: 8 Grupa: Budowa i re...
- Jak sprzątać po pracach budowlanych sprawnie i bez... Liczba postów: 34 Grupa: Budowa i re...
- Bezpieczna praca na wysokości Liczba postów: 66 Grupa: Budowa i re... Cudzoziemcy podejmujący pracę w Polsce muszą pamiętać o ważnym ubezpieczeniu medycznym. Oferowana ochrona może być nieoceniona w razie potrzeby leczenia czy hos...