Warto inwestować w rynek nieruchomości?

« Powrót do artykułu: Warto inwestować w rynek nieruchomości? | « Powrót do grupy: Inwestycje

Stron: 5 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  3 4 5

17 listopada 2025, 10:26

Zgadzam sie: good 0 bad

Myślę, że warto inwestować w rynek nieruchomości, zwłaszcza zagraniczny - daje on więcej możliwości niż typowe inwestycje papierowe. W Turcji przy korzystnej lokalizacji można nie tylko liczyć na wzrost wartości mieszkania, ale też skorzystać z programu obywatelstwa, więcej o tym, jak to działa, jest na https://mmt-schneider.com/

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

17 listopada 2025, 15:14

Przy inwestowaniu w nieruchomości warto zwrócić uwagę na najdroższe miasto w Polsce, bo to niezwykle interesujący wątek. Nie ma co ukrywać, żę najdroższym miastem w Polsce, jeśli chodzi o stawkę za metr kwadratowy pozostaje Warszawa.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

30 listopada 2025, 06:59

Witam! Szukam małego biura pod działalność IT i muszę je wynająć pilnie. Właśnie sprawdzam ofertę na lokale komercyjne. Zależy mi na dobrej cenie, ale i na przejrzystych warunkach umowy. Myślę o zakupie, bo wydaje się, że mają ciekawe biura w nowoczesnych budynkach. Zastanawiam się, jakie są standardowe prowizje w tej agencji dla najemcy – czy pobierają opłatę jednorazową, czy jest to rozłożone w czasie? Czy ktoś z Was wynajmował przez nich powierzchnię?

Zgłoś | Cytuj | Link

4 grudnia 2025, 12:19

Nie sądziłem, że kiedykolwiek napiszę taki post, ale łzy same cisną się do oczu. Po 30 latach ciężkiej pracy w Polsce w końcu mogę powiedzieć: mam swoje miejsce na Cyprze. Wszystko dzięki Agencja nieruchomości Pafos, która potraktowała mnie jak członka rodziny. Mówili po polsku, trzymali za rękę przy każdym dokumencie i nigdy nie wzięli ode mnie prowizji. Jeszcze miesiąc temu to było marzenie, dziś trzymam klucze i patrzę na morze. Jeśli też nosicie w sercu taki sen, nie czekajcie tak długo jak ja. Warto.

Zgłoś | Cytuj | Link

22 grudnia 2025, 09:07

Jak wspominasz o wynajmie to zwróć też uwagę na apartamenty inwestycyjne na osiedlu Krakowska 35 we Wrocławiu, to świetna lokalizacja po wynajem więc zyski będą na pewno spore

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

31 grudnia 2025, 17:12

Przy operacjach związanych z nieruchomościami, kluczowe jest zabezpieczenie interesów inwestora oraz staranne przeanalizowanie wszelkich aspektów prawnych. Warto zwrócić uwagę na specjalistów, którzy oferują pełne wsparcie w transakcjach nieruchomościowych. Na stronie https://www.tgc.eu można dowiedzieć się więcej o usługach prawnych, z których warto skorzystać.

Zgłoś | Cytuj | Link

przedwczoraj, 21:25

Przy zakupie nieruchomości odpowiednia pomoc prawna to podstawa, by uniknąć nieprzyjemnych niespodzianek. Dobrze jest zasięgnąć porad ekspertów, którzy posiadają doświadczenie w prawie spółek oraz obsłudze prawnej firm. Jeśli interesuje was wszechstronna pomoc w tej dziedzinie, warto zajrzeć na stronę https://www.tgc.eu, gdzie znajdziecie szczegółowe informacje.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 5 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  3 4 5

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Jakie mieszkanie wybrać? Deweloperskie czy używane... Liczba postów: 300 Grupa: Inwestycje Choosing between a new development and a used apartment often comes down to how much control you want over upgrades, which is why renovations matter so much. A....
  • Bezkonkurencyjna pożyczka hipoteczna Liczba postów: 182 Grupa: Inwestycje Kredyty to najgorszy pomysł. Można się nieźle wpakować w tarapaty na parę ładnych lat, dlatego wybieram bezpieczne pożyczki. Ja wzięłam akurat pożyczkę na mój n...
  • Jak zmieniła się sytuacja kredytobiorców frankowyc... Liczba postów: 12 Grupa: Inwestycje Rzeczywiście z roku na rok sytuacja frankowiczów się zmienia, i to na plus. Coraz więcej sądów wydaje korzystne kredyty frankowe wyroki, co daje kredytobiorcom....
  • Bardzo oryginalne hotele Liczba postów: 52 Grupa: Inwestycje Jeżeli szukacie pomysłu na wakacje w tym roku, to polecam Wam sprawdzić strone, na której znajdziecie oferte firmy Yachtoria - czarter łodzi wrocław , która ofe...
  • Inteligentny budynek Liczba postów: 7 Grupa: Inwestycje Często skupiamy się na funkcjonalnościach urządzeń, zapominając, że bez "dobrej energii" nawet najlepszy sprzęt nie pokaże pełni swoich możliwości. Na portalu h...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20502 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 224

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >