offline redrel praktykant
|
|
|
| |
| Reklamy Google | |
offline LiloderW praktykant
|
Wow, niezły wynik! Jakiej broni wtedy używałeś? Ja najczęściej biegam z AK-47, chociaż w CS2 to już mi się średnio sprawdza przez dużego recoila. Właśnie dlatego postanowiłem pobierz CS 1.6 i spróbować z tą samą bronią, ale w klasycznej wersji strzelanki. Nie wiem, czy to zasługa wewnętrznej optymalizacji, czy może po prostu wiara w siebie – ale przez 12 rund zlikwidowałem 34 przeciwników, a nawet zrobiłem kilka clutchy 1 na 5! Mam nadzieję, że to jeszcze nie mój limit – marzy mi się przebić 40 fragów. Akurat mam kilka wolnych dni z rzędu, więc planuję poświęcić trochę czasu na solidny trening. |
|
| |
| Reklamy Google | |
Gość: skylerclooney praktykant |
Unlike word games where I sometimes get stuck because I don’t know a term, Pips NYT relies only on reasoning. That makes it more accessible and, honestly, more fun for me. |
|
| |
Gość: michaeljordan praktykant |
My admirable record is overcoming the slope run |
|
|
Wasz rekord w klasycznym CS 1.6
«
Powrót do grupy: Pasje forumowiczów
Ostatnio na forum
- Lider Auto - komis samochodowy Liczba postów: 11 Grupa: Pasje forum... Jeżeli szukacie sprawdzonej szkoły nauki jazdy w Gdyni, to zdecydowanie polecam Wam sprawdzić stronę https://osk-tempo.pl/szkolenia-zawodowe/ , gdzie znajdzieci...
- Exploring the Excitement of Naruto Ultimate Ninja... Liczba postów: 1 Grupa: Pasje forum... Hey, Naruto Ultimate Ninja Storm APK is a top choice for fans who want fast, action-packed ninja battles on mobile. With smooth controls and impressive visuals...
- wynajem samochodu Liczba postów: 15 Grupa: Pasje forum... Dachowe namioty pozwalają zatrzymać się w praktycznie każdym miejscu, nawet tam, gdzie kończy się asfalt. Sprawdzone konstrukcje dostępne na https://wildnests.e...
- CNC - automatyka przemysłowa ;) Liczba postów: 422 Grupa: Pasje forum... Jeśli szukasz pomysłu na firmę w sektorze przemysłowym, produkcja seryjna z wykorzystaniem form wtryskowych to obszar z ogromnym potencjałem. Choć inwestycja po...
- Własny biznes-warto? Liczba postów: 498 Grupa: Pasje forum... Jak zarabiać na ubraniach z importu? Sekretem jest umiejętne selekcjonowanie cream i sprawna sprzedaż reszty. Właśnie dlatego ten rynek, choć nieoczywisty, gene...