Witam !!

« Powrót do grupy: Pasje forumowiczów

8 października 2014, 14:09

Zgadzam sie: good 0 bad

Witam wszystkich uzytkowników. Wkrótce podzielę się z Wami moimi pasjami i pomysłami :) pozdrawiam serdecznie

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

3 września 2015, 21:36

Zgadzam sie: good 0 bad

Witaj. Miłego dnia :)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• discover exciting live entertainment experiences o... Liczba postów: 1 Grupa: Pasje forum... interactive platforms have transformed how audiences connect with performers and real-time broadcasts. users can explore various features, communities, and stre...
  • comfortable eye mask sleep for relaxation Liczba postów: 1 Grupa: Pasje forum... enjoy restful comfort and sensual luxury with a premium eye mask sleep accessory designed for relaxation and intimate enjoyment. soft materials help reduce dist...
  • Gra w karty Liczba postów: 89 Grupa: Pasje forum... Pełna zgoda co do tego, że merytoryczne recenzje i weryfikacja licencji to jedyny sposób, aby gra była rozrywką, a nie źródłem stresu. Sam przeszedłem drogę od....
  • Oprogramowanie systemowe Liczba postów: 50 Grupa: Pasje forum... Coraz więcej firm stawia na automatyzację zamiast ręcznego wypełniania timesheetów. W TimeCamp https://www.timecamp.com/pl/ai-time-trac king-agent/ AI uczy się w...
  • Inwestycja w nieruchomości Liczba postów: 27 Grupa: Pasje forum... mam pytanie dotyczące wyceny nieruchomości w Warszawie. Coraz częściej słyszę, że ceny mieszkań zależą nie tylko od dzielnicy, ale nawet od konkretnej ulicy czy...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 21134 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 393

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >
/* */