Własnoręcznie zrobione biurko do komputera?

« Powrót do grupy: Porady i opinie

Stron: 2 ▾ Skocz do strony
◂  1 2

22 września 2014, 11:06

Zgadzam sie: good 0 bad

Własnoręcznie wykonane meble,solidnej i trwałej jakości są także na naszej stronie www.MeblezKrakowa.pl gdzie miła i fachowa obsługa zawsze chętnie doradzi.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

26 września 2014, 23:51

Czasami zamiast skomplikowanych i drogich rozwiązań wato pójść w minimalizm i klimaty bardziej surowe. Pieniądze w ten sposób oszczędzone lepiej zainwestować w coś bardziej pożytecznego. Proste regały Biuro musi być wygodne i funkcjonalne.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

30 września 2014, 18:06

Podobają mi się tego typu surowe klimaty o ile rzecz jasna biurko będzie solidne powiedzmy na kilka lat,wtedy jak najbardziej warto pokusić się o takie rozwiązanie.

www.SecuritySystems24.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

4 października 2014, 10:03

samodzielnie wykonując, to trzeba zamówić pocięte elementy. Wiertarka, konfirmaty i spróbować. Krawędzie niech okleją w stolarni.

Zgłoś | Cytuj | Link

7 października 2014, 10:29

Wystarczy mieć przede wszystkim materiał,a po drugie narzędzia za pomocą których wykonamy takie biurko,reszta to kwestia naszego doświadczenia oraz umiejętności,kreatywności. Sam efekt natomiast może być rewelacyjny.

www.DoOzdabiania.pl

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

26 listopada 2014, 16:38

Zwykłe drewno. Najzwyklejsze, możesz do tartaku się zgłosić, potem niech Ci oszlifują. Narzędzia kup: http://www.bthfast.pl/akcje-specjalne-i-promo cje i działąj. Powodzenia :)

Zgłoś | Cytuj | Link

4 grudnia 2014, 08:28

Akurat tak się składa,że zajmujemy się meblami ręcznie wykonanymi z litego drewna,więc możemy pomóc i doradzić, Na naszej stronie na pewno znajdziesz kilka ciekawych propozycji,takie biurko sprawdzi się nie tylko typowo pod komputer ale też ogólnie do gabinetu.

www.MeblezKrakowa.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

17 grudnia 2014, 19:58

ja bym się chyba nie zdecydował na samodzielne robienie biurka, tym bardziej biurka dla dziecka... bałbym się, że właśnie nie wytrzyma i po prostu komuś coś się stanie przez moją konstrukcję... jak udało ci się to ok, ale ja tam biurko zamówiłem tutaj http://meblemoll.pl/ i jestem bardzo zadowolony z takiego dodatku

Zgłoś | Cytuj | Link

19 stycznia 2015, 22:14

Ja zamawiałam regały do biura w sklepie. Zrobili mi je na móje zamówienie, pod dokładny wymiar. Solidna firma, nic innego nie mogę powiedzieć :)

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 2 ▾ Skocz do strony
◂  1 2

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Jak założyć firmę budowlaną? Liczba postów: 50 Grupa: Porady i op... Prosze pamiętać także o bezpieczeństwie bhp, czyli odpowiedniej odzieży: https://www.hotelpergamin.pl/odziez-bhp- dobra-odziez-to-bezpieczenstwo/
  • maszyny budowlane Liczba postów: 60 Grupa: Porady i op... Myślę o wylewce w nowym mieszkaniu w Szczecinie i szukam sprawdzonej wytwórni betonu do prac mieszkaniowych. Sprawdzałam wytwórnia betonu szczecin i wydają się....
  • Przeprowadzka Liczba postów: 121 Grupa: Porady i op... Decydując się na współrpace ze specjalistami nie marnujecie swojego czasu i pieniędzy. Jeżeli szukacie sprawdzonych usług transportowych lub przeprowadzkowych,....
  • maszyny do pakowania Liczba postów: 114 Grupa: Porady i op... W pakowaniu, na magazynach czy halach produkcyjnych, wśród maszyn sprawdzają się także podnośniki. A znaleźć je można w ofercie https://graso.com.pl/maszyny-pak...
  • Moc cekawych pomysłów na prezent Liczba postów: 133 Grupa: Porady i op... Szukasz prezentu, który zrobi wrażenie? Warto zastanowić się nad meblami ogrodowymi. Właśnie teraz trwa niezła wyprzedaż, gdzie można natrafić na świetne okazje...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20097 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 173

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >