Czy ktoś z Was kupował może wózki transportowe Artbud ? Interesują mnie głównie modele magazynowe i platformowe, używane w firmach lub warsztatach. Będę wdzięczna za wszelkie doświadczenia i podpowiedzi
offline anka997 majster
|
|
| Ten post był edytowany przez anka997 dnia: 28 października 2025, 10:43 | |
|
| |
| Reklamy Google | |
offline majek2 praktykant
|
Cześć,ja też kiedyś patrzyłem na wózki transportowe od Artbud, taki np. Romek I-T-1350A albo mniejszy model T-057/1a U mnie, jak na razie, sprawdzają się normalnie: nic się nie zepsuło, konstrukcja wydaje się solidna, a przewożenie kartonów / materiałów nie sprawia problemów. Jeśli ktoś potrzebuje czegoś do normalnej pracy w magazynie czy przy logistycznych zadaniach, to zda rezultat |
|
| |
| Reklamy Google | |
Gość: William Andrews praktykant |
Lo que busco prioritariamente hoy en día es una enseñanza personalizada online que se logre ajustar a mis necesidades específicas de carrera o viajes. No todos los alumnos necesitamos aprender exactamente lo mismo y tener esa flexibilidad de elección es una clave importante. En esta aplicación he visto que es posible elegir cursos temáticos que te interesen de verdad, lo que hace el proceso más entretenido. El hecho de que se enfoquen tanto en la confianza del usuario ayuda mucho a superar la barrera del miedo a cometer errores. |
|
| |
offline wojtek11xx praktykant
|
Ja kupiłem wózki transportowe artbud do naszego warsztatu i naprawdę jestem zadowolony. Konstrukcja jest solidna, wózek prowadzi się bardzo stabilnie, a przy tym jest wygodny w użytkowaniu nawet przy większych ciężarach. Dodatkowo widać, że producent zadbał o detale – wszystko dobrze spasowane, koła działają płynnie. Moim zdaniem to świetna opcja zarówno do magazynu, jak i do warsztatu. |
|
|