Wybór wózków widłowych i platformy do firmy

« Powrót do grupy: Porady i opinie

Stron: 2 ▾ Skocz do strony
1 2  ▸

2 czerwca 2021, 15:27

Zgadzam sie: good 0 bad

Witam
Szukam dobrego dostawcy w zakresie wózków widłowych i platform transportowych do swojego magazynu. Macie może dla mnie jakieś wskazówki w tym zakresie i przede wszystkim czy też na przyszłość znacie dobre serwisy w okolicach Krakowa?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

7 czerwca 2021, 11:03

Odnośnie wyboru dobrej firmy zajmującej się wynajmem, sprzedażą oraz serwisami wózków widłowych i podnośników to tutaj na pewno warto zwrócić uwagę na ofertę przygotowaną przez Lemarpol z którymi naprawdę dobrze nam się współpracuje od ponad 3 lat. Obsługa zawsze zapewnia wsparcie, nigdy nie ma problemów z terminami i też duży plus za świetny wybór na miejscu.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

15 czerwca 2021, 11:24

Użytkownik Porek456 napisał: Odnośnie wyboru dobrej firmy zajmującej się wynajmem,
sprzedażą oraz serwisami wózków widłowych i
podnośników to tutaj na pewno warto zwrócić uwagę na
ofertę przygotowaną przez Lemarpol z którymi naprawdę
dobrze nam się współpracuje od ponad 3 lat. Obsługa
zawsze zapewnia wsparcie, nigdy nie ma problemów z
terminami i też duży plus za świetny wybór na miejscu.

Akurat tutaj rzeczywiście, jeżeli chodzi o sam wybór dobrej jakości wyposażenia magazynowego w zakresie wózków widłowych oraz podnośników to według mnie akurat Lemarpol wypada bardzo dobrze. Konkretni specjaliści z doświadczeniem od dekad, a do tego naprawdę fachowy serwis.

Zgłoś | Cytuj | Link

21 czerwca 2021, 14:57

Super, dzięki wielkie za pierwsze wskazówki! Czas najwyższy sprawdzić możliwości i zobaczymy co z tego wyjdzie, mam nadzieję że współpraca będzie owocna.

Zgłoś | Cytuj | Link

11 lipca 2021, 13:50

Też uważam, że warto tutaj wymienić właśnie firmę Lemarpol ze względu że mają jedną z największych ofert sprzętu na stanie, są praktycznie w całym kraju i jednocześnie też obsługę która jest od długiego czasu w branży i zawsze potrafi odpowiednio doradzić jak jeszcze jakieś wątpliwości pozostają.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

21 lipca 2021, 12:19

my też korzystaliśmy z ich oferty, ogólnie ważne jest to żebyście znaleźli optymalne opcje do swojego biznesu. Nasz ostatni zakup to manitou E316 który spełnia swoje zadania. Ogólnie też sama obsługa okey, konkretne wskazówki i dobrze znają tą ofertę przedstawioną na stronie online.

Zgłoś | Cytuj | Link

29 lipca 2021, 07:49

Muszę się zgodzić, jeżeli chodzi o wybór firmy do długofalowej współpracy to jak najbardziej Lemarpol jest dobrym kierunkiem. Fachowa pomoc w wyborze sprzętu, serwisu, dostępu do części zamiennych, czy nawet szkoleń jak potrzebujecie dla swoich pracowników.

Zgłoś | Cytuj | Link

29 lipca 2021, 07:53

I jak podjęliście już jakieś decyzje, bądź kroki odnośnie wyboru porządnego sprzętu do magazynu? Licze, że też swoimi spostrzeżeniami się po wszystkim podzielicie :)

Zgłoś | Cytuj | Link

29 sierpnia 2021, 18:41

Co do lemarpol to zarówno przy zakupie, wynajmie, czy serwisie jesteśmy zadowoleni a mamy na stanie całkiem sporą flotę wózków spalinowych oraz elektrycznych w naszych magazynach. Pod Krakowem i też głównie mamy kontakt z ich odziałem w Zatorze. Jak pozostaną na tym poziomie, to na pewno z tej współpracy nie zrezygnujemy.

Zgłoś | Cytuj | Link

1 września 2021, 12:41

Tak jak radziliście zdecydowaliśmy się na lemarpol i muszę przyznać, że będąc u nich w Warszawie naprawdę się nie dziwię, że mają tyle dobrych opinii. Wybór, poziom obsługi i warunków wygląda to obiecująco myślę, że będzie to naprawdę dobry długofalowy wybór.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 2 ▾ Skocz do strony
1 2  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Jak założyć firmę budowlaną? Liczba postów: 50 Grupa: Porady i op... Prosze pamiętać także o bezpieczeństwie bhp, czyli odpowiedniej odzieży: https://www.hotelpergamin.pl/odziez-bhp- dobra-odziez-to-bezpieczenstwo/
  • maszyny budowlane Liczba postów: 60 Grupa: Porady i op... Myślę o wylewce w nowym mieszkaniu w Szczecinie i szukam sprawdzonej wytwórni betonu do prac mieszkaniowych. Sprawdzałam wytwórnia betonu szczecin i wydają się....
  • Przeprowadzka Liczba postów: 121 Grupa: Porady i op... Decydując się na współrpace ze specjalistami nie marnujecie swojego czasu i pieniędzy. Jeżeli szukacie sprawdzonych usług transportowych lub przeprowadzkowych,....
  • maszyny do pakowania Liczba postów: 114 Grupa: Porady i op... W pakowaniu, na magazynach czy halach produkcyjnych, wśród maszyn sprawdzają się także podnośniki. A znaleźć je można w ofercie https://graso.com.pl/maszyny-pak...
  • Moc cekawych pomysłów na prezent Liczba postów: 133 Grupa: Porady i op... Szukasz prezentu, który zrobi wrażenie? Warto zastanowić się nad meblami ogrodowymi. Właśnie teraz trwa niezła wyprzedaż, gdzie można natrafić na świetne okazje...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20092 użytkowników

Użytkownicy online (3)

gości: 299

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >